Buvęs svainis nusprendžia grįžti su tam tikra sąlyga

Vakar dukra atėjo pas mus ir papasakojo, ką vakar padarė jos vyras. Net nežinau, ką daryti, ar verkti, ar juoktis. Nors jaučiu tik vieną jausmą: didžiulį pyktį! Gerai, kad mano vyras buvo darbe.

Pasirodo, vakar Sarą aplankė jos vyras. Jis nusprendė aplankyti žmoną ir dukrą. Sakė, kad nori grįžti ir ką turi padaryti, kad jos būtų laimingos.

Štai ką pasiūlė Markas. Jis pasiūlė dukrai parduoti butą, kurį sunkiai dirbdami nupirkome jo dukrai, ir nusipirkti namelį kaime netoli jo tėvų. Už pinigus, kurie būtų likę, jis nusprendė nusipirkti didelį ūkį ir ramiai gyventi.

Ar Markas nesupranta, kad mano dukra yra miesto mergaitė? Ji net karvės nėra mačiusi! Apie kokį ūkį galime kalbėti? Bet juk viskas gerai, tai ir yra pusė bėdos. Tačiau Markui kilo ir viena geniali idėja. Jis nusprendė, kad reikia susilaukti dar vieno vaiko.

Kodėl? Manau, kad jis tiesiog nori pririšti Sarą arčiau savęs. Įdomu, ar Markas tai sugalvojo pats, ar jam liepė mama. Mano dukra nežino, ką dabar daryti. Todėl ji atėjo pasitarti su manimi. Ir aš jai pasakiau:

– Naudokis savo protu ir galva! Svarbiausia: tik po to pasikalbėk su tėčiu! O aš pats jam nieko nesakysiu! Aš neisiu prie granatos!

Nežinau, kokį sprendimą priims mūsų dukra. Tikiuosi, kad ji mane išklausys ir supras, kad Markas yra siaubingas tėvas ir vyras. Apie grįžimą pas tą vyrą negali būti nė kalbos!

Rate article
Buvęs svainis nusprendžia grįžti su tam tikra sąlyga