Bute nebuvo vietos draugams, paprašė nakvoti viešbutyje

Mes su vyru neturime savo būsto. Turime nuomotis nedidelį butą miesto pakraštyje. Ką daryti – arti, bet neįsižeidžiame, o ir kišenės ne taip smarkiai nukenčia, nes rajonas nėra didelis ir už komunalines paslaugas daug mokėti nereikia.

Turime draugų, sutuoktinių porą. Jie gyvena kitame šalies gale, bet nusprendė pasidaryti ekskursiją po šalį, tiesiog aplankyti mus. Iškart jiems pasakiau, kad pas mus nakvoti negalės – nėra vietos. Jie lyg ir sutiko.

Pasiruošiau jų atvykimui – paruošiau maistą, nupirkau alkoholio. Apskritai puikiai praleidome laiką ir pasėdėjome kartu. Juo labiau kad seniai nebuvome matęsi.

Šiaip ar taip, jau atėjo naktis, o mano draugai vis dar nenorėjo išeiti. Spėju, kad jie iki paskutiniųjų tikėjosi, jog mes juos priimsime nakčiai. Bet kur? Nebuvo net vietos miegoti ant grindų. O jie keturiese mažame kambarėlyje.

Ką gi, bendromis jėgomis suradome jiems pigų viešbutį ir nuvežėme juos ten. Nežinau, ar jie įsižeidė, ar ne. Bet aš asmeniškai manau, kad kai važiuoji ko nors aplankyti, geriau išsinuomoti būstą sau ir niekam netrukdyti. Ar ne?

Rate article
Bute nebuvo vietos draugams, paprašė nakvoti viešbutyje