Бременната съпруга на брат ми поиска да им дадем апартамента си. Когато й беше отказано, тази благочестива жена направи това, което можеше да се очаква от нея. Сега те имат семейство с ревматизъм.

Аз съм женен от десет години. Живея със съпруга си в апартамент с две ипотеки. В момента изплащаме заема. Все още не се осмеляваме да имаме деца. Искаме първо да си стъпим на краката. Имам брат. Той също е женен. Живеят в едностайния си апартамент. Брат ми работи на две места, а освен това има и работа на половин работен ден. Съпругата му не работи. Тя просто ражда със скоростта на заек. Вече имат три деца, тя е бременна с четвъртото и планира петото.

Освен за децата си, те са натрупали и заеми за различни домакински уреди. Със съпруга ми често им помагаме. Понякога с пари, понякога с храна. Понякога жената на брат ми има наглостта да поиска нещо, вместо да го поиска   .

тогава се налага да я свалим на земята и да ѝ откажем. Тя и брат ѝ, разбира се, се обиждат, но след няколко седмици се връщат с нова молба. “Тъй като вие и съпругът ви нямате деца, а ние скоро ще имаме четири, трябва да ни дадете апартамента си”, казва тя.

– Къде отиваме? “В едностайния ви апартамент?” Попитах, объркана от толкова свободно разгръщащи се глупости. Ще пуснем квартиранти. А ти ще си наемеш собствен апартамент – уверено каза тя. “Искате да кажете, че ние ще плащаме ипотеката и наема вместо вас?” “Не, не, не, не, не, не. “Разбира се. “Кога ще напуснете апартамента?” “Не, не. “Не ти е мястото в полярна къща, мястото ти е в психиатрична болница. Излизай от апартамента ми. – Тогава ще отида и ще се отърва от детето    .

И ти ще бъдеш единственият виновен”, каза тя и напусна дома ми. И тя го направи. Още същия ден. Потайно. В третия месец от бременността си. Лекарите едва я изпомпали. А в два часа през нощта брат ми се появи в болницата и ме нападна с обвинения. Съпругът ми веднага го изкриви и ме попита какво се е случило. Аз му казах. Съпругът ми потопи няколко пъти главата на брат ми в студена вода, за да го охлади, и го избута от апартамента. Оттогава не съм имала брат.

 

Rate article
Бременната съпруга на брат ми поиска да им дадем апартамента си. Когато й беше отказано, тази благочестива жена направи това, което можеше да се очаква от нея. Сега те имат семейство с ревматизъм.