Бременна решила да се омъжи за приятеля си, но в крайна сметка платила за това сама

Сара била в последния курс на университета, когато забременяла. Тя не казала веднага на приятеля си за радостното събитие и той разбрал, когато тя била в петия месец.
– “Защо си мълчала? “Ти беше за моите принципи, че не трябва да имаме деца, докато не завършим, когато си стъпим на краката – каза Франк.
– “Няма страшно, винаги съм казвала, че ученето не е за мен, искам голямо семейство” – отвърна Сара. Франк беше толкова ядосан, че хвърли книгата, която имаше, по нея.
– “Ще се справим, ще живеем в апартамента на баба ти и ще изпратим баба ти да се грижи за децата си – продължи бременното момиче, – а после ще имаме още едно. Но първо, сватбата, колкото се може по-скоро.

– Чуваш ли се изобщо? През цялото време се преструваше на толкова мила. Франк извади куфара си и започна да опакова нещата си. Защо ме напускаш? Трябва да се ожениш за мен! Ако си тръгнеш, ще те засрамя пред целия университет!
– Няма да живея в тази къща с теб. Живей сам един месец и после прави каквото си искаш! Когато детето се роди, ще направим изпит, аз ще плащам издръжка!

Десет години по-късно Франк работеше в един офис. Началникът на отдела разбрал, че има син. “Франк, говориш ли някога със сина си?” – попитал началникът. “Не, всъщност не го познавам” – отговорил Франк.

Франк решил да разкаже на учениците историята за това как е бил измамен от едно момиче.
– Значи сте я оставили сама с бебето?
– Не съм я оставил. Помогнах ѝ с пари – възмути се Франк.
– “А тя казва, че си им платил едно пени. “Да, а освен това съм пребил момчето – отвърна шефът.

Франк беше бесен, защото беше предупредил момичето. Този път, като взе предвид официалната си заплата, той реши да плаща издръжка на детето върху нея. Оказало се, че тя е по-малка, отколкото й бил плащал преди. Сара беше омъжена от една година, макар че според Франк тя беше отгледала много нахално дете, също като него.

 

Rate article
Бременна решила да се омъжи за приятеля си, но в крайна сметка платила за това сама