Братът на моя съпруг дойде на гости, уж за да остане. Заради присъствието му съпругът ми и аз трябваше да напуснем

не харесвам хора, които си позволяват да идват на гости без покана. Братът на съпруга ми е точно такъв. Неотдавна Майкъл ни дойде на гости и каза, че планира да живее при нас шест месеца. Ако беше само за още няколко дни, щях да се отнеса с разбиране към това, но шест месеца са твърде много. Бях много ядосана. Вече ни беше тясно, а сега идваше и той. Съпругът ми посъветва брат ми да се премести в къщата на родителите си. Особено след като там няма никой, тъй като свекървата и свекърът ми живеят в селото. Но Майкъл отказа, като каза, че му е добре при нас. “От самото начало не го харесвах, просто има ужасен характер   .

Когато съпругът ми предложи да се премести в къщата на родителите си, Майкъл го обвини, че е враждебно настроен. Като че ли как можем да изгоним семейството си. Съпругът ми започна да обяснява на брат си, че не е удобно тримата да живеем в едностаен апартамент, а сме свикнали да живеем отделно. В отговор Майкъл   .
каза:

– “А кой ще ми готви?

Това е някаква наглост. Той ме бърка с прислужницата. Те се скараха. Въпреки че съпругът ми е неконфликтен човек.

Още на следващия ден майка ми ни се обади и започна да обвинява съпруга ми, че е изгонил Майкъл. Тогава реших сама да обясня всичко на брат ми. Но той ми отговори:

– “Това е апартаментът на брат ми и изобщо не трябва да казваш нищо.

Майкъл дори не изглеждаше, че мисли да се изнася. Тогава не ми оставаше нищо друго, освен да си събера нещата и да отида при майка ми. А съпругът ми временно отиде в жилището на свой колега от работата.

Кажете ми, наистина ли е възможно да бъдеш толкова нагъл? Какво трябва да направим в тази странна ситуация?

 

Rate article
Братът на моя съпруг дойде на гости, уж за да остане. Заради присъствието му съпругът ми и аз трябваше да напуснем