Брат ми каза, че майка ни е сложила ръка на жена му, и аз веднага почувствах, че нещо не е наред.

По време на ваканцията ни майка ми ми се обади в състояние на истерия. Тя не можеше да спре да плаче и беше много развълнувана. Завъртях слушалката и се свързах с брат ми, за да разбера какво се е случило с нея. Той обаче ми отговори грубо, настоявайки, че трябва да я попитам сама, защото знам точно защо плаче. Дори каза, че си е получила заслуженото. Чувствайки се объркани, със съпруга ми решихме да прекъснем почивката си. Въпреки скъпите билети побързахме да се върнем.

Когато пристигнахме, видяхме, че майка ми все още е разстроена и не може да се успокои. Дадохме ѝ малко валериан, за да се почувства по-спокойна, и тя ни разказа за злополучния инцидент. Оказа се, че когато се е прибрала от работа, е била шокирана да види снаха си посинена, а знаейки, че е бременна, е била още по-притеснена. Веднага отишла при снаха си, прегърнала я и я попитала какво се е случило. Точно в този момент обаче в къщата влязъл брат ми, а съпругата му се изправила с рязко движение и започнала да крещи, обвинявайки майка ми, че е упражнила физическо насилие над нея.

майка ми стоеше там, объркана и неспособна да разбере какво се случва. Брат ми, повярвал на разказа на съпругата ми, се ужаси и веднага изхвърли майка ни от къщата. По-късно той завел съпругата си в болницата, където за съжаление тя направила спонтанен аборт. Той отказваше да слуша каквито и да било обяснения, избягваше да говори с нас и таеше злоба към майка ни. Но аз интуитивно усещах, че нещо не е наред, и се доверявах на думите на майка ми. За щастие истината в крайна сметка излезе наяве от неочакван източник   .

Оказа се, че приятелката на моята снаха, която се оказа добър човек, ми разказа истинската история. Тя ми каза, че всъщност планът на снаха ми е бил да манипулира съпруга си, за да изгони майка си от къщата. Самата тя била предприела умишлени стъпки за прекъсване на бременността. Когато брат ми разбрал истината, се разгневил изключително много и веднага изгонил жена си от къщата. След това се извини на майка ми от цялото си сърце.

Майчиното сърце винаги прощава и въпреки това изпитание майка ми го прие обратно с отворени обятия   .

 

Rate article
Брат ми каза, че майка ни е сложила ръка на жена му, и аз веднага почувствах, че нещо не е наред.