Брат ми беше сам толкова дълго, а когато си намери момиче, се оказа, че тя не е достойна за него.

брат ми е срамежливо момче още от дете. С течение на времето нищо не се е променило. В училище той почти нямаше приятели, въпреки че Дейвид беше добро момче. Заради характера си брат ми дори не можеше да се запознае правилно с момичетата. В университета в групата им имаше само момчета. Момичето, което харесваше, срещна друго момче заради нерешителността на брат си. Въпреки че Дейвид нямаше късмет в личния си живот, той се справяше добре в кариерата си.

След като завършил университета, брат му си намерил работа, купил си апартамент и започнал да помага на роднините си. Годините минаваха, но той все още не можеше да си намери прилично момиче. Дори се опитах да го запозная с приятелите си, но всичко беше напразно. Момичетата единодушно казваха, че няма за какво да си говорят с Дейвид, въпреки че беше приятно момче. Но имаше едно момиче, което успя да спечели сърцето на брат ми. Дейвид просто сияеше от щастие   .

Що се отнася до мен, по-добре е да бъда сама, отколкото да се срещам с такъв човек. Новата му приятелка работи в магазин като продавачка и има две деца от предишния си брак. Тя също така няма образование и собствено жилище. Нямам представа защо брат ми е с нея. Когато Давид представил избраницата си на родителите си, майка му почти припаднала, а след това помолила госта да си тръгне. Съжалявам за брат си. Толкова дълго е бил сам, а когато си е намерил момиче, то не е било достойно за него. Дейвид
отказва да слуша родителите си. Любовта е сляпа. Надявам се, че брат ми скоро ще осъзнае грешката си и ще я остави   .

Как мога да го убедя?

 

Rate article
Брат ми беше сам толкова дълго, а когато си намери момиче, се оказа, че тя не е достойна за него.