Богатството на новите съседи не даваше покой на старите хора на пейката. Но момичето им разкри тайната на луксозния живот!

Едно семейство идва в новата къща. Всички съседи започнали да гледат внимателно кой се е нанесъл, всички били любопитни. През първия ден съпругът и съпругата помогнали на преносителите да пренесат нещата. Изненадващо, микробусът бил само един, а вещите били в кашони. Нямаше нито една мебел. След известно време пристигна камион. Тогава всички съседи се навели към прозорците и започнали да разглеждат мебелите на новото семейство. Оказа се, че не е никак просто. Съседите започнаха да си шепнат край пейката: -Погледнете мебелите, направени са от хубаво дърво, веднага се вижда -На масичката за кафе има картина -А на столовете има гравюри/ Вероятно новите съседи са били богати. За това свидетелстваше скъпата кола на входа. Единственото странно нещо беше, че мъжът всяка сутрин излизаше от къщата пеша.

Беше ясно, че отива на работа. Но защо пеша? И един ден облечената му съпруга излязла от входа, качила се в колата и си тръгнала. Съседите отново се събрали: – Къде е видяно, че мъжът отива на работа пеша, а жена му отива при приятелките си с кола. -или тя отива до магазините и иска кола за покупките си – а той ходи пеша и изкарва пари за нея. Съседите не харесвали жената на олигарха, затова изпратили един съсед да разбере какво не е наред с това семейство. Тя чакала жената пред входа и щом тя пристигнала, съседката започнала разговор: – Вие сте нова тук и сигурно ще ви е интересно да научите повече за къщата, за съседите, за това къде магазинът е по-близо, в кой си струва да се ходи и къде е по-добре да не се ходи.

Домакинята наля чай на съседката си, разговорът продължи: – Имате толкова красиви мебели, никога не съм виждала нещо подобно – Да, тези мебели са изключителни. От нашата фабрика. -Защо мъжът ви ходи пеша на работа? -Той работи наблизо, на около 10 минути пеша. -Не съм виждала фабрика за мебели в нашия квартал. -Той е просто обикновен автомеханик в работилница. -Как така, и чия е тогава фабриката… -Фабриката е моя, наследих парите от баща ми, реших да я използвам за бизнес. -Значи съпругът ти е твой шеф? -Не, обичам и уважавам съпруга си, просто всеки се занимава с любимото си нещо. А той има златни ръце, затова е ключар. След разговора съседката напусна апартамента в шок. Ако имаше съпруг, който печели много по-малко, тя изобщо нямаше да го уважава.

 

Rate article
Богатството на новите съседи не даваше покой на старите хора на пейката. Но момичето им разкри тайната на луксозния живот!