Бившата ми съпруга харчи издръжката за себе си и за новия си мъж, а дъщеря ми е принудена да ходи с парцали. Вече не мога да търпя това.

Разведох се с Алиса, когато дъщеря ми беше на 10 години. Разведени сме от три години. Разделихме се заради инфантилното ѝ поведение и постоянните глупави кавги. Просто ми омръзна да търпя поведението й.

Тя не търпеше дълго и бързо ми намери заместник. Сега тя живее с някакъв безработен алфонс. От какво живеят те? От издръжката, която аз плащам за дъщеря си. Вече ми е писнало от тази ситуация.

Заплатата ми е прилична, така че плащам и прилична издръжка. Не ми е жал за парите за детето, но е факт, че те не се харчат за детето. Обичам дъщеря си, тя често ме посещава. Разводът не развали отношенията ни и не се отрази на общуването ни.

Веднъж дъщеря ми ми каза, че има нужда от ново яке, защото старото е износено и скъсано. Майка ѝ каза да си избере яке в магазин за втора употреба, но момичето не пожела. Тя казва, че съучениците ѝ ще се смеят.

Същия ден отидохме с дъщеря ни в търговския център и й купихме якето, което тя хареса най-много. Подобни ситуации се повтаряха многократно.

Преди месец бившата ми съпруга ми се обади и ми каза, че дъщеря ми искала да отиде на танци, но те били скъпи. Не пестих пари и веднага изпратих необходимата сума.

Вчера попитах дъщеря си:

– Как ти харесва да танцуваш?

– Какви танци? – Момичето беше изненадано.

– На какви танци ходиш? Вие искахте да отидете.

– Аз не ходя на никакви танци. Мама каза, че няма да финансира моите капризи, иначе няма да имам късмет.

Обадих се на Алис и се скарахме. За какво се харчат парите? Тя започна да си измисля нелепи оправдания. Като например, че била болна и парите трябвало да се похарчат за лекарства. Само че дъщеря ми каза, че Алиса не е била болна напоследък.

Омръзна ми да издържам бившата си и нейния мъж, докато дъщеря ми ходи наоколо в парцали. Мисля, че ще се опитам да съдя майка ѝ.

 

Rate article
Бившата ми съпруга харчи издръжката за себе си и за новия си мъж, а дъщеря ми е принудена да ходи с парцали. Вече не мога да търпя това.