Бих искала да покажа признателността си към моя съпруг.

Спомням си как една приятелка ми каза, че докато все още бях със съпруга си, той ме обичаше повече, отколкото аз самата. За мен това бяха само приказки. След почти пет години брак знам, че казаното от приятеля ми е много точно. Омъжена съм за най-невероятния човек, когото някога сте си представяли. Вярвам, че съм най-обгрижваната жена на Земята.

Той постоянно ми повтаря, че негова отговорност е да ме направи щастлива и че ще се чувства добре, стига аз да съм щастлива. Винаги ме поставя на първо място и няма да вземе решение, без първо да го обсъди с мен. Майка ми предложи да купим определена вещ за дома ни. Казах, че ще го обсъдя със съпруга си. По-късно съпругът ми се срещна с нея в мое отсъствие. Тя направи същото предложение за закупуване на този предмет. Той ѝ каза, че първо трябва да поговори с мен. Тя се засмя и каза, че това е същото, което й бях казала по-рано.

Съпругът ми може да свърши всяка домакинска работа. С изключение на случаите, когато е болен, той става всяка сутрин, уверява се, че имам гореща вана, и след това мие чиниите (ако има такива), преди да стане. Той ще ми бъде благодарен, ако изпера, почистя къщата или изпълня някоя друга задача, след като се върне от работа.

В момента съм без работа. Когато се оплаквам, че не съм в състояние да работя и имам нужда от финансова помощ, той ще ме увери, че не съм безработна и че се грижа за децата си. Това е достатъчна работа. Ще ми каже, че имам право на избор дали да работя и че ще ме подкрепя, каквото и да направя.

Той иска разрешението ми, преди да се ангажира с каквито и да било пари на когото и да било, дори на братята и сестрите си и на родителите си, въпреки че аз нямам финансов принос. Той е прозрачен човек, който никога не ми е давал повод да се съмнявам в него. Никога не е показвал признаци на негативна промяна в живота ми и никога не ми се е налагало да се страхувам от това. Никога не съм го чувала да повишава глас срещу мен.

Въпреки че е зает, той ще се погрижи за децата веднага щом се върне от работа. Ще се грижи за тях, докато заспят. Той е не само добър за мен и децата ми, но е и голям приятел за всички нас. Колегите му в офиса винаги го хвалят, когато ги видя. Той е благословия за мен и аз съм му благодарна за неговата доброта. Моля се Бог да го благослови и да го запази. Всички мъже, които са бащи, трябва да възкликнат.

Rate article
Бих искала да покажа признателността си към моя съпруг.