“Беше гореща нощ! Благодаря ви!” – Прочетох на телефона на съпруга си, когато отиде до банята!

Запознах се с Уилям в университета, влюбихме се веднага и се оженихме в трети курс. Не бързахме да имаме деца, искахме първо да си купим собствена къща, да видим света и да си стъпим на краката.

Бяхме женени от 5 години, когато вместо подарък за годишнина, донесох на съпруга си положителен тест за бременност! Това беше щастливо събитие за нас, очаквахме раждането на сина ни с нетърпение и трепет.

след това отново бях убедена, че съм късметлийка да имам съпруг. Всички ужасяващи истории на моите приятелки за следродилна депресия не се сбъднаха. Уилям правеше всичко възможно, за да ми даде време за себе си и за почивка, така че дори не сме имали кавги, помагахме си и се подкрепяхме във всичко    .

Случи се така, че когато синът ми беше на шест месеца, изведнъж се почувствах зле и припаднах. В линейката, извикана от съпруга ми, му казаха, че съм бременна във втория месец. Не знаех как да реагирам на това, но съпругът ми веднага се помрачи, смяташе, че ни е рано да имаме второ дете, сякаш трябваше да се справим с едно първо, защото вече ни беше трудно финансово, а той единствен печелеше. Когато лекарите си тръгнаха, казах на съпруга ми, че ако не иска второ дете, ще отгледам две сама, нямам нужда от неговата помощ, така че или той приемаше решението ми, или се развеждахме.

Съпругът ми прие решението ми, в началото се опитваше да ме разубеди, но после го прие. Когато се роди дъщеря ми, тогава семейството ни започна да има проблеми. Съпругът ми започна да изчезва на работа, беше очевидно, че не му харесва да е вкъщи с две деца, а аз отговарях за цялата домакинска работа и децата. И въпреки че децата растяха и вече не крещяха през нощта, отношенията ми с Уилям не се подобряваха.

Времето минаваше бързо, а между мен и съпруга ми нямаше никаква романтика, въпреки че се опитвах да я върна. Отначало си мислех, че има нужда от време, после, че е уморен в работата, но един ден всичко си дойде на мястото.

“Беше гореща нощ! Благодаря ти!” – Прочетох на телефона на съпруга си, когато отиде до банята! След това осъзнах, че не мога да живея повече така. Връзката ни беше изживяла своята полезност, а аз не исках да търпя аферите на съпруга си. На следващия ден подадох молба за развод и се отдалечих от него. Сега живея сама, работя дистанционно и скоро децата ми ще тръгнат на детска градина, така че ще мога да ходя нормално на работа. Най-странното е, че нищо не се е променило в живота ми след развода, очевидно Уилям го нямаше в живота ми дори след новината за втората ми бременност   .

 

Rate article
“Беше гореща нощ! Благодаря ви!” – Прочетох на телефона на съпруга си, когато отиде до банята!