Бащата не искал да има близнаци и изоставил жената и бебетата ѝ, оставяйки ги без дом на улицата.

Лиза и съпругът ѝ Адам се радват на щастлив семеен живот, докато жената не забременява. Докато Лиза не била изненадана от новината, че ще има близнаци, тъй като това било предсказано от генетиката ѝ, Адам бил съсипан от разкритието. Някогашният им щастлив семеен живот започва да се разпада, тъй като Адам започва да се отдръпва от Лиза и дори открито показва аферата си с друга жена, която се оказва най-добрата приятелка на Лиза.

С наближаването на момента, в който Лиза трябва да роди, отсъствието на съпруга ѝ става все по-осезаемо. Той не я посещава и не се свързва с нея по време на хоспитализацията ѝ, което я кара да се чувства предадена и да се страхува за бъдещето на себе си и на неродените си деца. Докато тя страдала на операционната маса, съпругът ѝ се забавлявал в прегръдките на друга жена в апартамента им.

След като била изписана от болницата, Лиза се оказала бездомна, тъй като приятелката на съпруга ѝ вече се била преместила в апартамента им. Тя нямала друг избор, освен да помоли майка си за помощ, на което тя отговорила с остри думи, тъй като смятала, че трябва сама да осигурява прехраната на децата си.

Чувствайки се изоставена от близкото си семейство, съседката на Лиза ѝ предлага стая в апартамента си, осигурявайки на нея и близнаците сигурно място за престой. Лиза работи неуморно, за да издържа себе си и децата си, като поема няколко работни места, за да свързва двата края. Всяка сутрин тя се събуждала и бързала за работа, тичала при децата си по време на почивките и се прибирала вкъщи късно вечер. И така продължило дълго време.

Благодарение на решителност и упорита работа Лиза успява да осигури стабилност на семейството си. Тя намери нова сила в приятелството си със съсед, който се превърна в по-надеждна опора от собствената ѝ майка. Лиза взела трудното решение да прекъсне отношенията си с майка си, тъй като тя не проявила никакво разкаяние за действията си.

Когато близнаците пораснали, те престанали да общуват с баща си и Лиза била щастлива да ги предпази от неговото предателство. Тя поела отговорността да ги възпита в силни, добри и отговорни мъже.

Въпреки мъката и предателството, силата и устойчивостта на Лиза ѝ позволяват да създаде любящ дом за децата си, доказвайки, че може да им осигури необходимите грижи и подкрепа без помощта на съпруга или майката.

 

 

Rate article
Бащата не искал да има близнаци и изоставил жената и бебетата ѝ, оставяйки ги без дом на улицата.