Бащата на Кристианс заминава да работи в друга страна и от този момент нататък семейството на момичето сънува истински кошмари.

Бащата на Християна напуска семейството, когато тя е само на 2 години. Той не напуснал семейството завинаги, а казал, че отива да работи в друга държава, защото нямали много пари, а там нямало свободни работни места. По думите на мъжа, той трябвало да остане там само няколко месеца, но останал много по-дълго. Докато той изпращал пари от друга държава, Кристина живеела с майка си и сестра си. Те живеели добре, с достатъчно пари от баща ѝ, за да живеят добре. Въпреки това те усетили добре отсъствието на баща си, защото малко след заминаването му майката на Кристина се разболяла сериозно. Тя дълго и упорито се борила с болестта, но накрая не издържала и се отказала

Баща ѝ дори не се появил на погребението, което Христина сметнала за предателство. След смъртта на майка си Кристина трябвало да се грижи за сестра си, която била още дете, но самата Кристина постъпила в университета и по цял ден била заета или с учене, или с грижи за сестра си. Както всички останали момичета на нейната възраст, тя просто не разполагала със свободно време, за да отделя дори половин час, за да се грижи за себе си. Минаха много години, а Кристина така и не прости на баща си; отказваше парите му, защото вече си беше намерила работа и издържаше себе си и сестра си. Скоро дядото на Кристиана починал.

Дядото много обичал внуците си, затова завещал къщата си и една стара кола на Кристина и сестра ѝ. Кристина решава да заведе колата на специалист, за да разбере дали е изправна, за да може по-късно да я продаде. По средата на пътуването лястовицата спряла. Кристина излязла от колата, без да знае какво да прави, когато изведнъж на магистралата се появил черен джип. От джипа слязъл мъж в черен костюм и това бил същият предател, бащата на Кристина, който бил изчезнал от толкова много години. Той помогна на Кристина да стигне до целта, искаше да поговори с нея, но Кристина го отблъсна и едва тогава той осъзна каква грешка е направил.

 

 

Rate article
Бащата на Кристианс заминава да работи в друга страна и от този момент нататък семейството на момичето сънува истински кошмари.