Баща изоставя сина си въпреки резултатите от ДНК теста.

“Това не е моето дете, то е точно копие на твоя приятел, но не и на моя!” Филип изкрещя.

“Но ние вече направихме ДНК тест, това би трябвало да е достатъчно!” Ребека го моли.

“Но може би ти си фалшифицирал теста, откъде да знам?” Филип възрази.

“Откъде да взема пари, за да фалшифицирам теста?” Ребека отговори.

“Бившият ти съпруг ти е дал парите, за да ми припише детето си.”

обидното обвинение на Филип дълбоко разстрои Ребека. Тя се опитва да му обясни, че в началото всички бебета изглеждат еднакво, но той не я слуша. Той поиска от нея да си тръгне и да не се връща тази нощ, като затръшна вратата   .

Седейки на пода с плачещото си бебе на ръце, Ребека се чувстваше смазана. Опита се всячески да го успокои, но мина много време, преди то най-накрая да заспи. Чувствайки се безпомощна и сама, Ребека се обърнала към баба си, която ѝ предложила да покани Марк, сина на нейна приятелка, да ѝ помогне да се премести.

Марк пристига и помага на Ребека да опакова нещата си, да разглоби детското креватче и да се подготви за заминаването. Тя му предлага кафе, но той учтиво отказва, като казва, че предпочита да го пие в апартамента на баба си. През следващите няколко дни Марк продължава да подкрепя Ребека, като води нея и сина ѝ по задачи и предлага компанията си в трудни моменти.

Тъй като прекарват повече време заедно, Ребека осъзнава, че е развила дълбоки чувства към Марк. Двамата се сближават и в крайна сметка се женят. По-късно Ребека ражда момиче, а синът ѝ израства като пълно копие на биологичния си баща  .

Когато Филип отново вижда сина си, не може да не изпитва съжаление, че го е изоставил и е разрушил семейството им. Това беше болезнено осъзнаване и той дълбоко съжаляваше, че не е направил различен избор в миналото.

 

Rate article
Баща изоставя сина си въпреки резултатите от ДНК теста.