Бабата решава да отмъсти на внука си, който отказва да се грижи за нея

Възрастна жена на 80 години има малка ферма, малка градина. А в близост до къщата растат цветя. Бабата е живяла в селото през целия си живот. Никога не е ходила другаде. Къщата е близо до реката, построена е заедно със съпруга ѝ. Съвсем наскоро къщата е била напълно обновена. Сега в нея има душ, газ и дори сателитна чиния.

“Имам един син и един внук. Но аз съм тук сама, всичките ми роднини вече са заминали, внукът ми трябва да ходи на училище, а после някъде другаде!” – жената се усмихва. Колко пъти съм звъняла на децата си, на внука си, но никой не е идвал. Исках да дам къщата на внука си, но той отказа да се грижи за старицата, каза, че никога няма да го направи.”

А баба ми има добра пенсия, била готова да даде всичко и все още има някакви спестявания. Аз бях готова да дам всичко на любимия си внук. Но …. През последните 7 години той дори не благоволи да посети старицата. Въпреки че му се обаждах почти всеки месец. За отмъщение бабата реши да препише къщата на едно съседско момче, което ходеше до магазина и помагаше да се засади градината.

Щом внукът разбрал какво се е случило, веднага намерил време и дошъл при баба си. Но вече било твърде късно. Жената само се усмихнала и не отворила вратата.

 

Rate article
Бабата решава да отмъсти на внука си, който отказва да се грижи за нея