Баба си отмъсти на касиерката в супермаркета. Сега тя ще знае как да общува с клиентите

Случвало ли ви се е да се сблъскате с абсурдни правила в различни институции и организации? Изглежда, че те са измислени само за да дразнят посетителите. Днешната ни история е за това как можете да се измъкнете от подобна ситуация. В тази публикация става дума за сцена, която се е случила в един супермаркет с една стара баба.

Но, разбира се, тя не се е объркала – и е успяла да се пребори с продавачката. Възрастна жена в супермаркета сложила 3 кутии храна за котки. Касиерката: – Не продаваме храна за котки в такива количества без потвърждение за наличието на котка у купувача.

Възрастната жена се намръщила, прибрала се вкъщи, довела котката и взела покупката. На следващия ден една възрастна жена дойде на касата с 3 големи пакета кучешка храна. Същата история. Горката старица трябвало да се върне в супермаркета с кучето си. На следващия ден бабата влязла в супермаркета и веднага отишла на касата, държейки картонена кутия с дупка в горната част.

– Сложете ръката си тук, моля – помолила възрастната дама касиерката. След няколко секунди колебание касиерката поставила ръката си в кутията. – Имам подозрение, че в кутията има гадости!!! – Абсолютно права сте, скъпа моя. Отидох да взема три ролки тоалетна хартия.

 

Rate article
Баба си отмъсти на касиерката в супермаркета. Сега тя ще знае как да общува с клиентите