Баба разбрала за ужасната тайна на момичето на внука си

Момчето живеело с баба си и било тихо, добро дете. Един ден то довело вкъщи едно момиче и го представило на баба си. Момичето учело заедно с внука си. Бабата била ясновидка и разбрала, че момичето няма родители. Тя била сираче. Приближила се до нея с усмивка и я прегърнала. Но бабата почувствала, че тя е била сираче, когато родителите ѝ са били живи. Жената сготвила много храна и предложила да хапнат заедно. Но децата вече бяха обядвали в университета и не бяха гладни.

След занятията момичето работеше като мениджър. Момчето казало на баба си, че трябва да тръгват, момичето бързало за работа. Преди да тръгне, то се сетило, че е забравило да си вземе чантата. Момичето го чакаше на вратата. В този момент баба ѝ се приближила до нея и ѝ казала, че ако е в трудна ситуация и има нужда от помощ, винаги може да разчита на нея. Тя имала допълнителна стая в къщата си и тя можела да остане там, когато пожелае. Момичето ѝ се усмихна и я прегърна.

Баба ѝ беше права. Момичето е било сираче, когато родителите ѝ са били живи. След работа момичето се почувствало неудобно. В главата ѝ се появиха лоши мисли и тя не искаше да се връща вкъщи, тъй като знаеше какво я чака. Бащата и майката много обичали по-малкия брат и се посветили изцяло на отглеждането на детето. Родителите не обръщали никакво внимание на момичето. Тя била изоставено дете. На сутринта момичето отворило гардероба и видяло куфарче. Тя купила този куфар отдавна, за всеки случай. Този ден решила, че ще напусне дома си. Така и станало. Момичето опаковало нещата си и отишло при роднините си.

 

 

Rate article
Баба разбрала за ужасната тайна на момичето на внука си