– Аз работя по 8 часа, а тя мързелува вкъщи. Искам обратното! – мъжът не знаеше, че думите му скоро ще се сбъднат.

– О, колко съм уморена да ходя на работа! А жена ми седи по цял ден вкъщи и не прави нищо. Иска ми се да мога да си сменя мястото с нея, защото вече нямам сили! Е, поне за 1 ден!” – измъчват мислите на мъжа, който е на път да заспи.

На следващата сутрин той отворил очи, но усетил, че нещо не е наред. Погледнал ръцете си и видял маникюр.

– О, Боже мой, това се получи! Благодаря ти!” – Той стана, изтича до огледалото и се видя в тялото на жена си.

Веднага отиде в банята. После събуди децата и направи закуска и сандвичи за всички, облече ги и ги заведе на училище, а след това на химическо чистене. След това се върнал вкъщи, разходил и нахранил кучето и котката, сменил кофата за боклук и сресал косите на двамата. Аз започнах да оправям леглата, да бърша прах, да мия пода. Изпих кафе и започнах да готвя обяда. После отидох до банката, платих комуналните услуги и взех децата от училище. Нахраних ги и седнах да им напиша домашните. Освен това хвърляше дрехи в пералнята и гладеше спалното бельо под телевизора с включени новини. Около четири часа следобед започна да бележи зеленчуците за вечеря, за салата и картофено пюре. Предварително загрял фурната и сложил месото в ръкава.

Срещнал се със съпруга си, сложил масата, вечерял. След това измил всички съдове, прибрал нещата в къщата и сложил децата да спят. Вече си мечтаеше да се увие в одеялото и да заспи, когато мъжът му намекна за горещата нощ. Не беше много щастлив, но без да го показва, се съгласи.

На сутринта се събудил от ужас и помолил да му върнат тялото. А гласът казал:

– Знам, че се разкайваш и искаш да си го върнеш. Признаваш, че си сгрешил. Но ще трябва да почакаш още 9 месеца, защото вчера забременяхте.

Това е доста добър урок, нали?

 

 

Rate article
– Аз работя по 8 часа, а тя мързелува вкъщи. Искам обратното! – мъжът не знаеше, че думите му скоро ще се сбъднат.