Антъни идва при бившата си съпруга и ѝ казва, че ако започнат всичко отначало, никога не би се развел с нея. Оливия стоеше и не разбираше какво се случва.

Антъни гледаше анимационни филми с децата си. Но не толкова гледаше, колкото мислеше за предстоящия разговор с бившата си съпруга.

Той отдавна я беше напуснал заради Виктория. Но вече разбираше, че е направил грешка. Виктория беше по-красива от бившата му съпруга Оливия, винаги се грижеше за себе си, обличаше се добре. Но проблемът беше, че тя беше напълно неикономична. Виктория не искаше да работи, искаше само пари. Тогава Антъни осъзна, че няма нужда от такава връзка.

А Оливия, макар и не толкова красива, готви перфектно. Оливия е мила жена, тя го обича. Отново децата… Децата имат нужда от баща. Нека се радват, че той се е върнал при тях. Мултимедийните филмчета свършиха, децата се облякоха и излязоха на разходка навън. Антъни отиде в кухнята на бившата си съпруга.

– Оливия, исках да поговоря с теб. Знаеш ли, станах по-възрастен и по-мъдър, ако започнехме всичко отначало, никога не бих се разделил с теб… толкова добре живеехме заедно! Не, Виктория със сигурност е по-красива от теб, но е прекалено алчна и зле управлявана. Забравил съм кога съм се хранил като човешко същество. Затова реших да се върна при теб.

Оливия мълчеше.

– Знаеш ли, Антъни, закъснял си твърде много. Вече си имам мъж в къщата, Томас. Децата го обичат. В момента той е в командировка. Но при нас всичко е наред.

Тя наля на Антъни супа и сложи малко храна на пътя. Раздразненият Антъни си тръгна, като не забрави да вземе торбичката с храна. Оливия седна и се замисли. Как не беше забелязала нищо преди? Мислеше си, че той обича нея, децата ѝ, а просто обича да яде. Нямаше да допусне същата грешка отново.

Децата се върнаха от улицата и заедно с тях в къщата се втурна и една голяма червена пухкава котка. В зъбите му имаше мишка.

– Ай и Томас! Ти си ловец! Не докарвай това отвратително нещо тук. Хайде, аз ще те нахраня – каза Оливия, като се смееше.

 

Rate article
Антъни идва при бившата си съпруга и ѝ казва, че ако започнат всичко отначало, никога не би се развел с нея. Оливия стоеше и не разбираше какво се случва.