Анджелина решава да излезе в заслужена десетдневна ваканция. Тя обаче не е подготвена за факта, че там ще срещне съпруга си. И то не сам.

Робърт и Анджелина са женени от четиринадесет години и имат две деца. Робърт работи като шофьор на камион, така че прекарва много време далеч от дома. Следователно всички домакински задължения и грижи за децата падат върху плещите на съпругата му    .

един ден Анджелина има чудесна възможност да си почине на море. Компанията предлагаше ваканционни пакети при изгодни условия. Тя не можела да изпусне този шанс, тъй като не помнела кога за последен път е почивала. Деца, живот, работа… Докато съпругът ѝ отпътувал с друг полет, Анджелина решила да се възползва от възможността и да заведе децата при свекърва си. Тя старателно се подготвила за пътуването, опаковала куфар с всичко необходимо и развълнувана се отправила към ваканцията. Ваканцията била насрочена за десет дни    .

Когато обаче пристигнала в хотела, се сблъскала с проблеми. Хотелът имал проблеми с резервацията и всички гости, включително Анджелина, били преместени в други стаи. Въпреки тази неудача тя успяла да се наслади на девет дни прекрасна ваканция, да се пече на слънце и да се любува на красотата на морския бряг. В навечерието на завръщането си тя с нетърпение очакваше спокоен сън, но спокойствието ѝ беше нарушено от силни шумове, идващи от съседната стая. След като напразно изчака шумът да утихне, тя най-накрая реши да проучи и почука на съседната врата.

За нейна изненада вратата се отворила и на прага застанал съпругът ѝ. Шокиран, той нямаше думи, само мърмореше неразбираеми думи. Тогава Анджелина влезе в стаята и видя млада жена в халат за баня, седнала на леглото. Изпълнена с гняв и обида, Анджелина зашлеви Робърт и избяга от стаята, оставяйки го в пълен смут.

На следващия ден Анджелина връчи билета си за връщане и твърдо съобщи на съпруга си, че от този момент нататък той поема отговорността за отглеждането на децата им. Тя прекъсва всякакъв контакт с него, изтривайки информацията за него от телефона си. След това Робърт е принуден да поеме ролята на баща.

Анджелина удържа на думата си и никога не се върна при съпруга си. Месец по-късно тя подаде молба за развод. Въпреки това Анджелина не забрави за децата си. Тя им подаряваше подаръци и ги водеше при себе си за уикенда.

В крайна сметка Анджелина си намерила собствено жилище и го устроила. Тя вземала децата при себе си през лятото. Тя твърдо вярва, че когато дойде времето, децата сами ще решат с кой родител искат да живеят.

 

Rate article
Анджелина решава да излезе в заслужена десетдневна ваканция. Тя обаче не е подготвена за факта, че там ще срещне съпруга си. И то не сам.