Анджелина прекратява връзката си с Адам, вярвайки, че това е правилното решение, но не осъзнава, че то ще промени коренно живота ѝ.

“За да се отърва от болката в коляното веднъж завинаги.”

Анджелина и Адам бяха приятели от детството и споделяха дълбоки чувства на любов и благодарност един към друг. На приятелството им завиждаха мнозина, защото Анджелина винаги беше до Адам и го подкрепяше в неговите погрешни и понякога глупави идеи и действия. По същия начин Адам оказваше непоколебима подкрепа на Анджелина. Годините отлетяха толкова бързо.

Наближаваше двадесет и третият ѝ рожден ден и Анджелина искаше да го отпразнува със семейството си. Всички присъстваха с изключение на Адам, а тя все повече се притесняваше, защото той не отговаряше на обажданията ѝ. Изведнъж Адам пристигна с голям букет и изненада – новата му приятелка. За никого не беше тайна, че в миналото Адам е имал многобройни връзки с момичета.

Този път обаче Анджелина разбра, че Адам е сериозен. Това разкритие предизвиква у нея вълна от емоции. След рождения ѝ ден тя и Адам не се видяха почти седмица. Решавайки да си поговорят от сърце, да си припомнят старите времена, Анджелина покани Адам в любимото им кафене. Освен това възнамеряваше да го попита за новата му приятелка. За съжаление Адам не дойде. Той се обади в последния момент, като обясни, че има много работа и не може да дойде. Разочарована, Анджелина грабва чантата си, напуска кафенето и намира утеха в един клуб. Тя започна да танцува и се забавляваше, докато изведнъж всичко не стана черно. Следващото нещо, което си спомня, е, че се събужда в къщата на Адам, на леглото му, а от кухнята идват слаби звуци. Страхувайки се да не се сблъска с приятелката на приятеля си, Анджелина предпазливо отвори вратата и въздъхна с облекчение – в кухнята беше само Адам.

Той приготвяше закуска за приятелката си. Объркана и дезориентирана, Анджелина попита: “Какво се случи вчера и как се озовах тук?” Адам гордо отговори: “Вчера ти ми се обади и ми призна, че не можеш да понесеш мисълта, че някой друг е с мен. Изповяда ми любовта си и каза, че не можеш да живееш без мен”. Анджелина почувства вълна от смущение и искаше да си тръгне, но Адам не го допусна    .

няколко месеца по-късно, по време на медения си месец, Анджелина и Адам си припомниха онази съдбовна нощ и следващата сутрин, когато всичко се промени. Адам признава, че винаги я е обичал, но се е страхувал да не я загуби, ако разкрие истинските си чувства. Случайно Адам получава телефонно обаждане от най-добрата приятелка на Анджелина, която му съобщава за нейното местонахождение. Адам  организира ситуацията, за да разбере какво се случва в Анджелина. Момичето седеше там и го слушаше, а любовта ѝ към него се засилваше с всяка изминала минута    .

 

Rate article
Анджелина прекратява връзката си с Адам, вярвайки, че това е правилното решение, но не осъзнава, че то ще промени коренно живота ѝ.