Анджела решава най-накрая да отиде на море, но не подозира, че там ще научи за ужасната тайна на своя “верен” съпруг.

Реймънд и Анджела са женени от повече от тринадесет години и имат две прекрасни деца – Марта и Били. Съпругът работи като шофьор на камион и рядко е вкъщи. Всички домакински задължения и грижите за децата лежат на плещите на съпругата му.

Веднъж на Анджела й предлагат в работата ваучер за море, почти даром, и тя не иска да пропусне този шанс. В края на краищата последния път дори не си спомня кога е почивала. Реймънд беше в рейса, както обикновено, тя заведе децата при свекърва си.

Анджела купи всичко необходимо за пътуването, опакова един куфар и отиде на летището. Ваучерът беше предназначен за десет дни. Но с хотела, в който беше резервирана стаята ѝ, възникнаха известни проблеми и всички негови гости бяха преместени в други хотели.

Изминали девет дни и оставал само един ден преди завръщането у дома. Анджела си почина добре, направи слънчеви бани и реши да се наспи добре преди полета. Но през нощта не можела да заспи заради шума, който идвал от съседната стая. Дълго чакала да се успокои. Накрая сама отишла там.

Почукала. Вратата се отвори. Анджела замръзна. На прага стоеше Реймънд. От изненада не можеше да каже нищо. Само нещо нечленоразделно промърмори. Анджела, избутвайки съпруга си, влезе в стаята. Там, на леглото, седеше едно момиче в халат за баня. Съпругата зашлеви на Реймънд един хубав шамар и излезе от стаята.

На следващия ден тя подаде обратния билет за самолета, обади се на съпруга си и му каза, че оттук нататък той ще отглежда децата. След това извадила картата от телефона и я хвърлила в кошчето за боклук.

Реймънд се върнал у дома и заедно с майка си започнал да отглежда децата. Анджела спазила обещанието си. Тя повече не се върнала при него, а месец по-късно подала молба за развод. Изпращала подаръци на децата по празниците, вземала ги на гости през уикендите. А когато наела апартамент и се установила, взела децата при себе си за лятото. Когато децата пораснат, те сами ще решат с кой родител биха предпочели да живеят.

 

Rate article
Анджела решава най-накрая да отиде на море, но не подозира, че там ще научи за ужасната тайна на своя “верен” съпруг.