Андрей изоставя жена си и децата си заради друга жена и не се интересува как ще живеят без неговата финансова подкрепа. Но Анна не беше просто момиче, както смяташе бившият ѝ съпруг.

Анна и Андрю се съгласиха да се оженят, защото се обожаваха един друг. Изглеждаше, че при тях всичко е наред, но постоянно им липсваха пари, което беше много стресиращо за двойката. По-късно Анна ражда деца, докато работи на непълно работно време. Слава Богу, имали къде да живеят, защото съпругът ѝ се сдобил с апартамент – баба му починала преди няколко години и оставила апартамента на внука си.

Когато Анна се прибира от работа, тя моли съпруга си да седне за малко при децата, защото те рядко го виждат. И докато съпругът се грижи за децата, съпругата работи на компютъра. Но мъжът се притеснявал все повече и повече, защото, когато се върнел от работа, веднага си лягал или гледал телевизия, а синът и дъщеря му не били включени в плановете му, било му изключително трудно да седне и да си играе с тях.

Андрю дори не осъзнаваше, че децата носят само дрехите, които Анна е получила от приятелите си, или най-евтините, които е намерила. Самата тя трябва да пести от всичко, но на Андрю не му пука и той често купува алкохол след работа, въпреки че за същите пари би могъл да купи яке за детето. По-късно семейството има няколко разногласия.

Анна се опитва да учи дистанционно, но не може поради липса на време и пари. Тя изкарва малка сума пари, която планира да инвестира в изучаване на дизайн и да печели повече, но съпругът ѝ изведнъж ѝ казва, че трябва да се разведат, тъй като той има нова приятелка. Тя не можела да повярва, че съпругът ѝ изневерява, защото само преди година ѝ се е клел в любов, а сега иска да се разведат.

Андрю започнал да се среща с момиче, което било много по-младо и работело в същия бранш като него, така че не било изненадващо, че той започнал да се среща с нея. Анна нямаше друг избор, освен да се върне в къщата на родителите си заедно с децата си. Анна си изкарва прилично прехраната, има високоплатена работа, а децата ѝ след шест години са в гимназията.

Бившият ѝ съпруг имал право да посещава децата си само веднъж на шест месеца и можел да остава само десет минути. Животът на Андрей е бил много ужасен, тъй като това момиче му е изневерявало с няколко други момчета едновременно. Когато момичето получило всичко, от което се нуждаело от Андрю, тя го напуснала. В крайна сметка той осъзна, че ще е по-добре да остане с Анна. Няколко пъти се разминава с нея на улицата, но тя дори не поглежда в неговата посока и блокира телефонния му номер.

 

 

Rate article
Андрей изоставя жена си и децата си заради друга жена и не се интересува как ще живеят без неговата финансова подкрепа. Но Анна не беше просто момиче, както смяташе бившият ѝ съпруг.