Анастасия изтичва от къщата в красива сватбена рокля и вижда мъжа, когото е чакала почти през целия си живот. От очите на момичето се търкулнаха сълзи

Съществуват много трогателни истории за срещи след дълги години. Това е една от тях. Бащата на Анастасия напуснал семейството, когато момичето било на четири години. Майка ѝ отгледала дъщеря си сама, но липсата на пълноценно семейство се отразила на момичето. От ранна възраст Анастасия се опитва да помага на майка си във всичко, търси работа на непълно работно време, защото в къщата няма издържащ семейството. Поради тази причина момичето почти нямало приятели, не излизало и израснало затворено.

Едва когато майка ѝ се пенсионира, Анастасия успява да посвети малко повече време на себе си. Тя се запознава с едно момче. След известно време се запознали с родителите ѝ. И тогава Адам предложил на Анастасия. Те планираха пищна сватба, за която Анастасия мечтаеше от малка. Когато трябваше да състави списъка с гостите, Анастасия се замисли дали да не покани собствения си баща.

Но тя нямаше нито адреса, нито телефонния му номер. Адам посъветва Анастасия да даде поканата на чичо си, брат на баща ѝ. Той щял да знае къде точно да я изпрати. И така, поради нелепа грешка Анастасия закъснява за службата по вписванията. Навън валеше дъжд. Тя наметна палтото върху роклята си и избяга от къщата. Изведнъж забеляза една кола, до която стоеше баща ѝ. Без да се колебае, тя се качи в колата. През целия път плачеше. Беше чакала този момент толкова дълго… Явно имаха много неща за обсъждане.

 

Rate article
Анастасия изтичва от къщата в красива сватбена рокля и вижда мъжа, когото е чакала почти през целия си живот. От очите на момичето се търкулнаха сълзи