Алиса най-накрая събира волята си и изхвърля изневеряващия си съпруг от къщата. Изглеждаше, че сега всичко ще се оправи, но след няколко седмици тя забеляза забавяне на менструацията.

Алис стоеше в кухнята и отново плачеше. Съпругът ѝ се прибра отново след полунощ, ухаещ на женски парфюм. Тя отново не се осмели да го попита директно.

Наистина не искаше Крис да я напусне. Ругаеше се, че е толкова слаба. След като плакала няколко часа, тя била решена да накара съпруга си да каже цялата истина. Беше ѝ омръзнало да живее в лъжа.

Още от сутринта тя не беше на себе си. На работа не можеше да се съсредоточи върху работата си, постоянно ходеше замислена и си повтаряше разговора, който трябваше да каже на съпруга си.

Когато се прибра вкъщи, Крис седеше на дивана и гледаше телевизия. Алис блокира екрана.

– Крис, трябва да поговорим. Докога ще ме лъжеш? Мислиш ли, че съм идиотка? Отново миришеш на женски парфюм! Какво е извинението ти този път? Искаш ли да ми кажеш при кого ходиш почти всеки ден?

Крис не искаше да се признае и се опитваше да избегне разговора, доколкото е възможно, но Алис настояваше. В резултат на това той призна, че има любовница и тя очаква дете от него.

Алис го изгони от апартамента. А след това се разплака горчиво. Наистина искаше да има деца, а те не можеха да се заченат. След като Крис си тръгна, душата ѝ беше празна.

В продължение на няколко дни Алис се разхождаше като вцепенена. И тогава тя забеляза забавяне на бременността. Направила си тест за бременност и била изключително изненадана от резултата. За да го потвърди, тя отиде на лекар. Отначало тя грабна телефона, за да зарадва Крис, толкова дълго бяха мечтали за деца. Но тя се въздържа. Реши да отгледа детето сама.

 

 

Rate article
Алиса най-накрая събира волята си и изхвърля изневеряващия си съпруг от къщата. Изглеждаше, че сега всичко ще се оправи, но след няколко седмици тя забеляза забавяне на менструацията.