Алис решава да провери телефона на съпруга си. Тя влезе в контактите и това, което видя там, накара жената да настръхне по цялото си тяло.

Алис и Питър живеят в щастлив брак в продължение на три години, а след това момичето забелязва, че отношението на съпруга ѝ някак се е променило. Тя много се страхувала, че той ѝ изневерява, защото съпругът ѝ станал някак студен и безразличен. Всъщност тя никога преди не била проверявала телефона на съпруга си, но за да разбере истината без подобни проверки, решила да погледне там.

Първоначално не открила нищо подозрително, но след това отишла в телефонния указател, там имало регистрирани няколко странни контакта, които най-напред привлекли вниманието: “Нежни ласки”, “Задушевни прегръдки”, “Спокойни сънища”.

Отначало се паникьоса, не знаеше какво да прави, след двайсет минути лутане из апартамента реши да провери номерата чрез програма, която издава имена. Оказа се, че “Нежни ласки” е майка ѝ Петър, “Задушевни прегръдки” е сестра ѝ, а “Спокойни сънища” е Алис. Защо се обаждаше на хората така странно – момичето не знаеше и не попита, за да не издаде, че рови в телефона. Но се чувстваше много засрамена, че е заподозряла мъжа и се е ровила в телефона му.

Наближавал празникът и момичето решило да изкупи вината си и да му купи скъп подарък – нов телефон. Петър бил много щастлив от подаръка. Но месец по-късно той все пак напуснал Алиса и отишъл при “водопроводчика Сам”.

 

Rate article
Алис решава да провери телефона на съпруга си. Тя влезе в контактите и това, което видя там, накара жената да настръхне по цялото си тяло.