Алина не може да повярва на думите на съпруга си, че я напуска, защото има друга жена! Кога е могло да се случи това?

Алина и Филип решават да се оженят, защото любовта им е силна. Финансовото им положение обаче постоянно създаваше напрежение в отношенията им. Двойката трудно свързвала двата края, което предизвиквало значителен стрес. Въпреки трудностите Алина родила деца, докато работела на непълно работно време. За щастие, те имаха къде да живеят, тъй като Филип беше наследил апартамент от покойната си баба. Когато Алина се прибирала от работа, тя молела Филип да прекара известно време с децата, тъй като те рядко имали възможност да го виждат през деня. Докато Филип се грижеше за децата, Алина работеше на компютъра. Тази схема обаче започнала все повече да притеснява Филип. Когато се прибирал от работа, той направо си лягал или гледал телевизия, без да обръща внимание на сина и дъщеря си. Общуването с тях и съвместните им игри му се стрували непосилна задача   .

без да знае Филип, децата можеха да си позволят да носят само дрехи втора употреба от приятели или евтини дрехи, които Алина успяваше да намери. Тя трябваше да бъде пестелива във всички аспекти на живота им, но Филип не се интересуваше от това. Той често харчеше пари за алкохол след работа, вместо да купи яке за детето им. С течение на времето тези различия предизвикали няколко конфликта в семейството. Алина искаше да учи дизайн дистанционно, за да подобри уменията си и да увеличи доходите си. Поради липса на време и финансови ограничения обаче тя не успяла да постигне целта си    .

Въпреки че получаваше скромен доход, който планираше да инвестира в образованието си, съпругът ѝ внезапно обяви, че иска да се разведе с нея, защото има нова приятелка. На Алина ѝ било трудно да повярва, че съпругът ѝ изневерява, особено след като само година по-рано ѝ бил заявил любовта си. Филип беше започнал да се среща с много по-млада жена, която работеше в същия бранш като него, така че връзката им не беше изненада. Алина нямаше друг избор, освен да се върне в къщата на родителите си заедно с децата си. Успява да си намери прилична работа с добра заплата, а децата ѝ започват да учат в средно училище шест години по-късно. Филип получи право на свиждане, което му позволяваше да вижда децата си само веднъж на шест месеца за кратък период от десет минути.

Животът на Филип се влошава, когато момичето, заради което той напуска Алина, започва да му изневерява с няколко други мъже. След като получава всичко, което иска от Филип, тя го напуска. В крайна сметка той осъзнава, че е било по-добре да остане с Алина. Среща я няколко пъти на улицата, но тя не му обръща внимание и блокира телефонния му номер, без да проявява интерес към възобновяване на връзката им.

 

Rate article
Алина не може да повярва на думите на съпруга си, че я напуска, защото има друга жена! Кога е могло да се случи това?