Алекс успява да си спомни кой е в действителност едва след 5 години, така че не знае дали жена му все още му е вярна!

Любовната история на Алекс и Мелиса започва в гимназията и прераства в дълбока връзка. Те вярвали, че любовта им е предопределена да продължи цял живот. След като завършват колеж, те си разменят обети и се женят. Когато обаче се стигнало до зачеване на деца, те срещнали трудности. Потърсили съвет от лекар, който ги посъветвал да проучат възможността за ин витро оплождане. След два неуспешни опита те не губят надежда, въпреки финансовите затруднения, причинени от скъпата процедура. За съжаление, Алекс преживява поредица от лош късмет и губи работата си.

По време на борбата им един приятел предлага на Алекс изгодна работа на кораб. Сърцето на Мелиса се свива при мисълта, че ще се раздели с любимия си за дълго време. Освен това интуицията ѝ я предупреждава за предстоящи неприятности. През първата седмица Алекс се бори с морската болест, а когато най-накрая се адаптира, съдбата му нанася жесток удар. Появява се силна буря, която изхвърля Алекс в коварното открито море. По време на падането той получава силен удар в главата, който води до амнезия. По чудо оцелява и е изхвърлен на брега в малко рибарско селище    .

под грижите на местен знахар физическите рани на Алекс постепенно оздравяват, но паметта му остава непостижима. В продължение на пет дълги години той живее, без да знае кой е всъщност. След това случайно се сблъсква с нова травма на главата, която започва процеса на възстановяване на спомените му. Изпълнен с чувство за неотложност, той се отправя на пътешествие към родината си, изпълнено с множество въпроси, които се въртят в съзнанието му. “Дали Мелиса все още ме обича? Дали е продължила напред и се е омъжила?” Със смесица от вълнение и трепет той застана на прага на къщата ѝ, очаквайки с нетърпение отговора ѝ    .

Щом Мелиса отвори вратата, и двамата замръзнаха невярващо. Тя беше зашеметена, не очакваше Алекс да е жив. Двама млади мъже с къдрави коси, които много приличаха на Алекс, надникнаха иззад гърба ѝ. Той стоеше неподвижно, опитвайки се да проумее това откровение. Оказа се, че Мелиса е използвала генетичния материал на Алекс, за да зачене деца, и е взела заем, за да направи това възможно. След дългата раздяла двойката се прегърна силно, завладяна от поток от емоции и от осъзнаването, че любовта им е издържала проверката на времето.

 

Rate article
Алекс успява да си спомни кой е в действителност едва след 5 години, така че не знае дали жена му все още му е вярна!