Ако не беше счупеният кран, никога нямаше да разбера за изневярата на съпруга ми

Ние сме женени от дълго време. И сега в семейството ни изобщо няма романтика. Съпругът ми често изчезва на работа или отива в дома на майка си. Веднъж усетих ужасна миризма от умивалника. Беше невъзможно дори да бъда там. Молбите ми към съпруга ми да отстрани проблема бяха напразни. И какво мислите, че направих?

Не, не се обадих на майстор. Може би би било неподходящо да го повикате, ако съпругът ви е водопроводчик. Колегите му от работата със сигурност щяха да дойдат в къщата, а това просто би било неуважително към съпруга ми. Няколко пъти се опитах да го помоля да поправи тръбата, но той не искаше да го направи.

Рядко имаме кавги и недоразумения. Но този път не исках да търпя повече. Направих истински скандал. Съпругът ми определено не беше очаквал това и след като му казах, той реши да отстрани проблема.

Когато отвинти тръбите, за да види какво не е наред, аз се приближих.

От тръбата бяха изпаднали много отломки. Сред тях забелязах пръстен с лъскав камък. Първото нещо, което ми дойде на ум, беше, че децата са сложили някакво бижу в него, когато са си играли. Но после вдигнах пръстена и видях на него проба. Зачудих се. Чудех се откъде е дошъл. В края на краищата никога не бях виждала подобен пръстен у никой от нашите роднини.

Реших да попитам съпруга си за него, но той само сви рамене и се смути    .

Измих добре пръстена и започнах да го разглеждам внимателно. Имах чувството, че вече съм го виждала някъде. Но не можех да си спомня къде точно. Минаха още няколко минути и разбрах, че съм го виждала на ръката на наш приятел. Беше преди една година по време на новогодишното празненство. Бяхме в едно кафене с колегите на съпруга ми и техните съпруги. Една жена веднага привлече вниманието ми. Изглеждаше великолепно, а на ръката ѝ блестеше пръстен, който привлече вниманието ми. Това беше същият пръстен. Тогава всичко ми стана ясно. Тогава всички карти се събраха.

Първото нещо, което направих, беше да отида при съпруга си и да го попитам:

– Кажи ми честно, изневери ли ми с нея?

Имах този пръстен в ръцете си.

– Ако е така, какво тогава?

тогава всичко сякаш спря за мен. Обърнах се и отидох да си събера нещата. Как можех да бъда толкова глупав? Значи командировката му е била лъжа?

Ето как разбрах за подлостта на съпруга си с помощта на счупения кран   .

 

 

Rate article
Ако не беше счупеният кран, никога нямаше да разбера за изневярата на съпруга ми