Адам напуска жена си и децата си, за да заживее с друга жена. Месец по-късно той се завръща с надеждата да възобнови връзката им…

Анна е заета с домакинската работа, когато се обажда приятелката ѝ Моника. Тя прекъсва Анна, като я призовава да ѝ дойде на гости, тъй като Адам я е напуснал. Той бил отишъл при друга жена в града, което било съвсем неочаквано. Те набързо се събраха около масата, за да отпразнуват този преломен момент. Беше живяла с Адам, преживявайки трудна връзка, защото мъжът беше ревнив и притежателен. Той изискваше прекомерно внимание от Моника, беше груб и изхвърляше чиниите, ако не беше доволен от нейното готвене. Настроенията му можеха да доведат до седмици на мълчаливо отношение.

Моника, вече свободна от тази токсична връзка, изрази облекчението си. Адам ѝ беше забранил да общува с приятели, защото се страхуваше от тяхното влияние. Сега обаче тя с нетърпение очакваше да прекарва повече време с тях. Момичетата споделиха истории за поведението на съпруга си, неговата ревност и натиска, който е оказвал върху жена си.

Въпреки че никой не знаеше как Адам се е запознал с новата си партньорка, той често я посещаваше, като лъжливо твърдеше, че е за обучение. Приятелката се чудела дали Адам ще продължи да издържа децата си, а Моника мислела да го докладва в полицията. Двете приятелки останаха в дома на Моника, пиеха заедно и обсъждаха собствения си опит с неуспешни връзки.

Когато Адам се върна месец по-късно, Моника го посрещна безразлично. Той си помисли, че ще се зарадва да го види отново, но студеният ѝ поглед го изненада. Той я попита какво искат жените, а Моника отговори твърдо: “Любов и уважение”. Тя намери сили в себе си и не искаше повече да има нищо общо с него. Богдан можеше само да я гледа с изумление.

Rate article
Адам напуска жена си и децата си, за да заживее с друга жена. Месец по-късно той се завръща с надеждата да възобнови връзката им…