Адам излезе от кухнята и видя майка си да крещи

Животът ми се стече така, че не успях да намеря щастието от първия път. Разделихме се, когато малкият ни Робърт нямаше още годинка. По онова време той все още не искаше да общува със сина си и аз не го притисках твърде много.

Когато се запознах с Адам, му казах всичко честно. Веднага му казах, че ще имам дете. За щастие, Адам реагира много бързо и прояви разбиране. Тригодишният Робърт веднага свикна с него и в рамките на няколко месеца започна да го нарича “татко”. Адам беше много щастлив от това. След известно време той ми предложи брак и станахме истинско семейство.

Семейната ни идилия беше застрашена от препятствие. Майката на новия ми съпруг от самото начало не харесваше мен и Робърт. Мария смяташе, че любимият ѝ син ще свърши с “разведена жена с дете”.

Идвайки в дома ни, Мария никога не се опитваше да говори с детето или да му дава бонбони. Не очаквах свекърва ми да приеме детето като свое внуче, но поне очаквах някаква сдържаност от нейна страна.

Детето не можеше да разбере защо бабата е толкова ядосана. Стигнало до крайност, когато при едно следващо посещение свекървата започнала да крещи на малкото дете. Всичко това беше свързано с факта, че синът ми, в желанието си да успокои баба си, ѝ беше донесъл като подарък любимата си кола.

Адам излезе от кухнята и видя майка си да крещи. “Махни си детето! Трябва да е ясно, че не го искам тук!” – изкрещя тя. Адам без думи я избута навън и я помоли да не се връща.

Дори не знам какво да правя сега. Радвам се, че съпругът ми защити мен и сина ми, но ми е трудно да приема, че двама души, на които държа, са се сражавали за мен. Сега с Адам чакаме бебето си, но той вече дори не иска да говори с майка ми. И аз съм толкова притеснена от всичко това, че нямам представа какво да правя в тази ситуация.

 

Rate article
Адам излезе от кухнята и видя майка си да крещи