Адам е бил любимо и дългоочаквано дете в богато семейство, но после родителите му умират и баба му го дава в сиропиталище, като си спомня за него едва когато е на 18 години!

Адам е бил обичано и дългоочаквано дете в богато семейство. Родителите му го обожавали, обсипвали го с любов и внимание. Въпреки че израснал заобиколен от привилегии, Адам развил добра и състрадателна природа. Той бил дълбоко увлечен от автомобилите – от детските игри с коли-играчки до безбройните часове, прекарани в гаража, в които наблюдавал и попивал всеки детайл от работата на приятелите на баща си – автомеханици. На 8-годишна възраст Адам придружава баща си до автосервиз, където скъпата им кола се нуждае от ремонт. Първоначално работниците виждат възможност да се възползват от липсата на познания на бащата на Адам, но бързо разбират, че не могат да заблудят съобразителното дете, което уверено им казва какво да правят    .

Трагедията настъпва, когато Адам навършва 10 години и двамата му родители умират. Първоначално баба му го приютява, но след седмица взема трудното решение да се откаже от него. Чувствайки се неспособна да му осигури прехрана и да го води през живота, тя настанява Адам в сиропиталище. В живота на Адам обаче има едно постоянно присъствие – Робърт, бившият шофьор на покойния му баща. Робърт обожава Адам от момента на раждането му и оказва огромно влияние върху любовта на момчето към автомобилите. Скоро Робърт получава законно попечителство над Адам и го взема в дома си.

Под грижите на Робърт Адам процъфтява. Той завършва образованието си, а Робърт щедро го подкрепя финансово на всяка крачка от пътя. Когато Адам навършва 18 години, баба му, осъзнавайки, че скоро ще наследи огромното състояние на баща си, се опитва да си върне попечителството над него. Адам обаче, вече зрял млад мъж, който добре разбирал ситуацията, смело казал цялата истина в съда. Съдът признава благополучието му и силната му връзка с Робърт, като отсъжда в тяхна полза    .

сега, на 28-годишна възраст, Адам е изградил успешен живот за себе си. Той е женен, има близнаци и е създал успешна верига от автосервизи. Въпреки постиженията и натоварения си график Адам остава благодарен и отдаден на Робърт. Той посещава своя настойник всяка седмица, като предлага подкрепа и помощ по всякакъв начин, признавайки непоколебимата любов на Робърт през целия си живот.

 

 

Rate article
Адам е бил любимо и дългоочаквано дете в богато семейство, но после родителите му умират и баба му го дава в сиропиталище, като си спомня за него едва когато е на 18 години!