– А мама спи. С Майкъл”, след думите на дъщеря ми се втурнах към спалнята като опарен.

тази история се случи преди няколко години. Беше дългоочакваното лято. Със съпругата ми решихме да отидем на почивка. Тъй като не можехме да получим ваучери, не се сетихме за по-добър начин от това да отидем в нашата селска къща. Винаги съм обичал да почивам там. Наоколо има красива природа, река, гора, уютни вечери. Имахме нова просторна къща и голям двор с градина. Със съседа се разбрахме, че той ще окоси тревата ни и ще подреже дърветата. Дъщеря ни обича да тича боса тук. Семейството ни се радва на този вид отдих. Можем да ходим на риболов недалеч от къщата.

Затова веднъж станах преди всички останали, за да хвана риба и да приготвя вкусен обяд. В такива моменти винаги си спомням за детството си. Баща ми ме научи да ловя риба още от малък    .
След добрия улов се връщах във вилата. Исках да изчакам, докато съпругата и дъщеря ми се събудят. Изведнъж забелязах, че дъщеря ми си играе с кукли на двора   .

– “Дъще, къде е майка ти? Защо си сама?” Попитах я.
– “Мама все още спи. С Майкъл.
– “Какъв Майкъл?” Бях възмутена.
– Големият, татко.

Бързо се втурнах към стаята, където спеше жена ми. Отворих вратата и я видях да спи спокойно, прегърнала голямо плюшено мече. Тогава си спомних, че го бях кръстил с това име. Тази ситуация наистина ми лазеше по нервите. Въздъхнах с облекчение и затворих вратата.
Когато съпругата ми се събуди, ѝ разказах за инцидента. Тя дълго ми се смееше. Беше толкова забавна сутрин…

 

 

Rate article
– А мама спи. С Майкъл”, след думите на дъщеря ми се втурнах към спалнята като опарен.