Mano mama paliko mus be namų – viską perleido globėjui

Gyvenau šiame pasaulyje pakankamai ilgai, tad patirties turiu pakankamai. Man 54 metai. Visą šį laiką su vyru klajojome po nuomojamus butus. Anksčiau turėjome vieno kambario butą, bet turėjome jį parduoti, kad išgelbėtume mano uošvį nuo pražūtingos ligos. Vaikai išvažiavo į savo miestus, ir kiekvienas turėjo savo gyvenimą…

Aš turėjau savo motiną. Prieš kelerius metus ją ištiko insultas. Aš ją gydžiau, slaugiau, o kai ji pasveiko, pasamdžiau jai slaugytoją. Turėjau eiti į darbą, todėl neturėjau laiko ja tinkamai pasirūpinti. Slaugytoja ėmė mano mamos pensiją ir neprašė jokių papildomų pinigų.

Jokių konfliktų su mama nebuvo. Ji neįsižeidė ir pritarė mano sprendimui. Kvailai buvo aišku, kad turėjau mokėti nuomą, komunalinius mokesčius, pirkti jai vaistus. Be darbo nebuvo jokios išeities.

Kai jai pasidarė blogiau, mes su vyru net persikėlėme gyventi pas ją. Nė sekundei nesitraukėme nuo lovos. O kas nutiko tada?

Po mamos mirties mums paskambino advokatas. Nuėjusi į susitikimą sužinojau, kad mama visą palikimą paliko slaugytojai. Ta graži mergaitė, kuri apsimetinėjo malonia ir pūkuota ir niekada nieko neprašė. Ji gerai išplovė mano mamai smegenis ir paliko mus prie suskilusios geldos.

Būkite atsargūs samdydami slaugytoją savo pagyvenusiems tėvams. Nenuleiskite rankų ir nepasitikėkite nepažįstamais žmonėmis.

Rate article
Mano mama paliko mus be namų – viską perleido globėjui