Rayanas sako, kad dėdė ant jo šaukė ir paliko jį stovėti kampe.

Pasakotojas yra vyras. Jam 38 metai. Jis vedęs ir augina sūnų Rayaną, kuriam dabar 9 metai. Berniukas auga geras: protingas, mėgsta skaityti, neabejingas įvairiems žaislams. Vieną dieną vyras su žmona turėjo išvykti iš miesto. Jie nusprendė sūnų palikti broliui. Jie nenorėjo samdyti auklės. Jomis nepasitikėjo. Mano žmonos brolis taip pat turi tokio pat amžiaus vaiką. Jie manė, kad viskas bus gerai, kol sūnus nepaskambino. Jis kalbėjo pro ašaras.

Turėjome vykti į kitą miestą parduoti mano močiutės buto. Kai tik atsirado pirkėjų, su žmona nusprendėme važiuoti. Dokumentams tvarkyti prireikė kelių dienų. Nuvežėme sūnų į mano brolio namus. Nemanėme, kad ten jam gali kas nors nutikti. Turime labai jautrų ir protingą berniuką. Būna, kad jis įsitraukia į suaugusiųjų pokalbį. Kas galėjo pagalvoti, kad tai gali būti problema mano brolio žmonai.

Atvykę į miestą iškart ėmėmės tvarkyti dokumentus. Atsilaisvinę nuėjome pas pažįstamą. Tuoj pat paskambinome sūnui. Pokalbis vyko sklandžiai. Galėjome pailsėti. Kitą dieną pradėjome rengti sandorį, gavome pinigų, išsivežėme daiktus iš buto. Visi reikalai buvo atlikti arčiau vakaro. Jau ketinome važiuoti pas mano draugą. Ir tada suskambo telefonas. Tai buvo mano sūnus. Jis norėjo, kad pasiimčiau jį iš brolio, labai verkė. Natūraliai pagalvojau: kas galėjo nutikti? Rajanas man papasakojo, kad dėdė ant jo šaukė ir paliko stovėti kampe. Toliau girdžiu, kaip brolis rėkia ir atima iš sūnaus telefoną. Skambutis buvo nutrauktas. Bandžiau perskambinti, bet telefonas buvo išjungtas. Suprantama, mes su žmona pradėjome nerimauti. Pradėjome skambinti žmonos broliui, bet jis neatsiliepė.

Ilgai nesvarstęs ir nelaukdamas grįžau namo. Po trijų valandų atvažiavome. Mano brolis sėdėjo virtuvėje ir gėrė alkoholį. O mano sūnus stovėjo kitame kambaryje kampe ir visas verkė.

Jis ten stovėjo daugiau nei keturias valandas. Nuėjau pas brolį ir ėmiau aiškintis, kodėl jis leido sau taip elgtis su mano sūnumi.

Gavau atsakymą, kad mano sūnus užduoda per daug klausimų ir neleidžia man ramiai pailsėti po darbo. O norėdamas jam duoti pamoką, kad suaugusiems negalima trukdyti, nusprendžiau jį pasodinti į kampą. Pokalbio toliau netęsiau. Pasiėmiau sūnų ir išėjau namo.

Rajanui buvo sunku nusiraminti. Tik po trijų valandų jis užmigo. Kitą dieną ėmiau klausinėti sūnaus apie viską, kas nutiko.

Viskas vyko taip. Mano brolis ir žmona pradėjo ginčytis tarpusavyje. Po to brolis iš karto griebė stiklinę degtinės. Sūnus, visa tai pamatęs, nusprendė prieiti ir sudrausminti suaugusį vyrą: laikoma, kad nepagarbiai elgtis su moterimis, šaukti ant jų, yra nepagarbu. Toks patarimas brolį supykdė. Taigi jis nusprendė nubausti vaiką už tai, kad šis nusprendė pamokyti.

Rate article
Rayanas sako, kad dėdė ant jo šaukė ir paliko jį stovėti kampe.