Vietoj skalbimo mašinos ir blizgučių nusprendžiau mamai nupirkti gražią patalynę.

Kadangi šis terminas mamai bus didelė šventė, o jubiliejus visada yra svarbus ir į jį reikia žiūrėti atsargiai, sugebėjau mamai padovanoti priimtą premiją. Iš pradžių norėjau jai padovanoti ką nors ypatingo ir tiesiogiai tai, ko ji tikrai norėjo, bet, suprantama, pradėjau svarstyti kitus variantus ir iškart supratau, kad kadangi data įspūdinga, reikia kažko ypatingo. Pradėjau klausinėti, ką jai padovanoti. Ji surašė didelį sąrašą.

Kuriame buvo tiesiogine to žodžio prasme visko, ko tik nori: ji nurodė įvairiausių dalykų, pradedant vieno geriausių ir brangiausių prekės ženklų šaldytuvu ir baigiant tuo, kad norėjo auksinės ir storos apyrankės. Kad pamatytų, kaip ją myli dukra ir žentas.

Buvo keista, nes manėme, kad ji juokauja, bet paaiškėjo, kad ji nejuokauja ir iš tikrųjų mano, kad turi teisę į tiek daug dovanų.

Ana buvo šokiruota ir nusprendė paskambinti savo jaunesniajai seseriai ir paklausti, ką ji ketina padovanoti mamai. Bet ji pasakė, kad tai bus tiesiog staigmena ir ji neketina to sakyti. Tačiau kai paaiškėjo, kad jaunesnės sesers mama užsakė indų rinkinį, kurį pati išsirinko, ir jis buvo su didele nuolaida, o ji jau nupirko ir kainavo tik apie 2 tūkstančius, Aną ištiko šokas.

Ji įsižeidė, kad motina užsakė tokį indų rinkinį, ir parašė didelį sąrašą vyresniajai seseriai. Tai buvo per daug.

O jos vyras sakė, kad šaldytuvai kainuoja nuo 50 tūkstančių, taigi tai buvo visai logiška, o kadangi toks didelis pirkinys pas juos dabar net negalėjo įvykti, motina turėjo rinktis ką nors pigesnio. Ana ėmė labai nerimauti dėl to, ką konkrečiai ji turėtų nupirkti mamai. Jos vyras ėmė kalbėtis, ką tiksliai jai padovanoti, ir jie priėjo prie išvados, kad sėkmingai galėtų padovanoti jų surinktą patalynės komplektą. Kadangi jis taip neteisingai padalytas tarp seserų pirkinių.

Motinai jis turi patikti, nes ji jau seniai norėjo tokio rinkinio sau, tik manė, kad jie gali jai padovanoti ką nors kita. Vyras nuramino Aną ir pasakė, kad kitą kartą jie sutaupys ir padovanos jai ką nors geresnio,

O kadangi Ana nusprendė, kad būtų sąžininga padovanoti jai patalynę, nes tokias dovanas ji užsako savo seserims, tai bus Anos dvasioje ir ji džiaugsis, kad gali džiaugtis dovanojama patalyne. Niekas dėl to nenukentės. Kadangi motina gali lengvai padėkoti, ji turėtų suprasti, kad jai nereikia jokių komplikacijų ir problemų, ji taip pat turėtų džiaugtis mylimų dukrų dovana, juk ne dėl pinigų, juk ji jas myli. Štai kokios nuostabios aplinkybės, todėl reikėtų atkreipti dėmesį į tai, ką artimieji siūlo dovanoti kitiems ir ar jie nenori atvirai “važiuoti” ant jūsų, o kalbant apie motiną – labai negražu taip elgtis su savo vaikais. Ir, žinoma, ji ne taip džiaugėsi dėl patalynės, kaip norėtųsi, bet pora buvo tam pasiruošusi, o Ana nieko nesakė apie tai, kad paslaugą suteikė jaunesnioji sesuo.

Rate article
Vietoj skalbimo mašinos ir blizgučių nusprendžiau mamai nupirkti gražią patalynę.