55-годишният Джейсън купува на Джулия апартамент и я посещава веднъж седмично за един час. Но скоро съпругата му разбрала за всичко

През двадесетте си години Джулия преминава през много неща. Първо преживява загубата на родителите си, остава на улицата, а след това попада в лоша компания. Скитала се из общежитията, прекарвала нощта в къщите на приятели. Понякога мъжете ѝ давали пари, помагали ѝ с храна за услуги. И тогава Джули се сдобила с късметлийски билет.

Запознала се с 55-годишния Джейсън, който заемал добър пост в градската администрация, бил заможен човек. Бракът не му пречел да се оглежда. Той започнал да ухажва едно момиче.

Отначало Джулия мислела, че всичко ще се ограничи до една нощ, но мъжът харесал момичето. Отначало той просто даваше пари за всички необходими неща. А после, влюбвайки се, ѝ купил апартамент. Юлия имала две отношения към ситуацията. От една страна, Джейсън ѝ беше неприятен. Посещавал я веднъж седмично, като оставал за около час. Тя го понасяше трудно. От друга страна, благодарение на неговото спонсорство животът ѝ се подобрявал. Тя дори постъпила в университета задочно и си намерила добра работа на непълно работно време.

Всичко изглеждало, че върви към по-добро, но тогава изведнъж приключенията на Джейсън станали известни на съпругата му. Тя подава молба за развод. Когато Джули разбрала, че съпругата на любимия ѝ е разбрала за връзката им и ще се разведе с него, тя изпаднала в паника и започнала да мисли как да си върне семейството.

Но Джейсън дори се развълнува, опакова нещата си и се премести при Джулия. Да го търпиш за един час веднъж седмично е едно, но да живееш с него е съвсем друго. Джулия не иска да живее с него, но не знае как да се отърве от мъжа.

 

Rate article
55-годишният Джейсън купува на Джулия апартамент и я посещава веднъж седмично за един час. Но скоро съпругата му разбрала за всичко