27 kartus susitikinėjo ir sužinojo, kad meilė mėgsta staigmenas

Tais metais man sukako 31-eri, kaip sakoma, buvau vyras pačiame jėgų žydėjime. Nuo pat 22 metų, iškart po mokyklos baigimo, iš visų jėgų stengiausi padaryti karjerą. Logika čia aiški – plukdyk dešimt metų taip sunkiai, kaip tik gali, ir gyvenk gerai, ramiai ir patogiai. Per tą laiką, kol dirbau, galvoje turėjau tik darbą. Apie kokias drauges ir meilę galėjau kalbėti? Visiškai apie nieką. O dabar metai prabėgo, turiu nuosavą butą, sodybą, nedidelį verslą ir automobilį, taip pat mėgstamą darbą.

Atrodytų, kad viskas puiku. Bet esu vienišas vyras, neturiu merginos, o kur ji būtų? Mažai kur išeinu, su niekuo nesusipažįstu. Tačiau pastaruoju metu šeima vis labiau spaudžia mane šiuo klausimu. Jie sako, kad ateina metai, reikia sukurti šeimą, o ne gyventi kaip bakalaurui. Ir mano draugai man sakė, kad jau seniai laikas turėti žmoną ir vaikų. Kvailai nusprendžiau susikurti paskyrą keliose interneto svetainėse ir pabandyti laimę meilėje. Šiaip ar taip, per mėnesį buvau susitikęs su 27 merginomis. Tiesą sakant, kiekvieną dieną su vis kita. Atrodytų, kad kadangi tiek daug merginų sutikau, turėjau rasti ką nors sau patinkančio. Bet ne.

Pasirodo, visos merginos buvo tokios panašios viena į kitą, kad vos galėjau pakęsti paskutinę. Visos vienodos išvaizdos – ilgi tankūs plaukai, blakstienos, putlios lūpos, be to, liesos kaip beržai. Visų galvoje tik pinigai ir materialinės vertybės, taip pat kelionė į skirtingas vietas su draugėmis. Man labiausiai nepatiko, kad visi klausinėjo, kiek turiu pinigų, ar turiu kur gyventi ir kiek kartų per metus važiuoju atostogauti. Akivaizdu, kad merginos siekė savo merkantilinių interesų. Bet ar tikrai reikia klausti žmogaus, su kuriuo nori sukurti šeimą? Nemanau, kad taip.

Ir nėra taip, kad aš jas tiesiog pasirinkau. Ne, priešingai, stengiausi rinktis gražiai atrodančias ir išsilavinusias moteris. Na, o į susitikimus ateidavo tokios moterys, kurios norėjo tik pinigų. Trumpai tariant, supratau, kad ieškodamas tokios merginos niekada nieko nelaimėsiu. Meilė visada ateina netikėtai, kai jos nesitiki.

O aš būtent to ir noriu. Sutikti savo širdies damą, kai ateis laikas, o ne ieškoti sau neaišku ko. Šiuo požiūriu esu romantikas. Ir tegul mano šeima ką nors sako apie amžių, tai nesvarbu. Galiu palaukti, jei mano meilė pas mane ateis 40 ar net 50 metų.
 

 

Rate article
27 kartus susitikinėjo ir sužinojo, kad meilė mėgsta staigmenas