16-годишно момиче се влюбва в женен мъж, по-възрастен от нея с 11 години. Но най-важната тайна е разкрита на 12 години.

Камила е на 16 години, когато се влюбва в Пол. На пръв поглед нищо особено, само че Пол е с 11 години по-възрастен от Камила; той има семейство – съпруга и дъщеря.

Тази история прилича на евтин романтичен роман. Той е бивш гангстер, който сега работи като шофьор за криминален авторитет, тя е обикновена ученичка, която се влюбва до уши в него.

Камила и Пол са в една и съща компания. Камила е дошла тук с една приятелка, и двамата са на 16 години – време за експерименти. Пол винаги идваше тук без съпругата си.

С жена си обаче нямаше да има време да флиртува с млади момичета. Камила открито показваше привързаността си и на Пол това му харесваше. По-късно двамата започнаха да се срещат.

Камила се чувстваше като момиче от филм: срещаше се с момче в скъпи обувки и кожено яке с хладно гангстерско минало. А Камила… тя носеше дрехите на майка си – нямаха пари за нови. Родителите ѝ бяха инженери, които едва изкарваха насъщния си хляб. Забранената двойка просъществува една година, но след това любовният им кораб се разби срещу реалността.

Пол не искаше да се развежда – той се чувстваше добре със съпругата си, а Камила искаше да бъде единствената в живота му. Двамата се разделиха. Младото момиче преживя болезнено раздялата, макар да знаеше, че така ще бъде по-добре за нея.

Историята на тяхната двойка продължава едва 12 години по-късно. И Камила, и Пол бяха разведени. Първата любов на Камила ѝ пише. Едва след като се омъжила за Пол, Камила разбрала, че той не е героят от филма, а обикновен безделник. С право казват: не можеш да влезеш два пъти в една и съща река.

 

Rate article
16-годишно момиче се влюбва в женен мъж, по-възрастен от нея с 11 години. Но най-важната тайна е разкрита на 12 години.