Skrydžio palydovės sielos šauksmas. Kai nebegali to pakęsti

Jau daug metų dirbu skrydžių palydove. Vakar turėjau labai sunkų skrydį – mūsų turistai grįžo iš Tailando. Buvau toks pavargęs, kad nusprendžiau išlieti savo sielą.

1. Kodėl negalite sutvarkyti savo netvarkos? Tai košmaras! Pavyzdžiui, nusipirkau bilietą, kad galėčiau susiurbti visą lėktuvą? Įėjau į vonios kambarį ir apstulbau. Batų žymės tiesiai ant klozeto. Erelio poza turėtumėte būti traukinyje, o ne lėktuve. Kodėl yra vienkartinių sėdynių ir specialių pagalvėlių? Vyrai yra kitokia istorija. Ar taip sunku pakelti sėdynę? Ar taip elgiatės namuose?
Moterys skrenda su jumis, nors ir nepažįstamos, bet rodykite pagarbą. Jei neišmokote šlapintis stovėdami arba jūsų orumas per mažas, atsisėskite, brangieji, ir išliekite savo sielą. Moterys taip pat kitokios – jos savo kruvinus aksesuarus ir panaudotas kūdikių sauskelnes išbarsto tiesiai ant grindų. Kam skirta urna?

2. Vaikai. Nekenčiu mažų vaikų laive. Kodėl į atostogas vežatės tokias merginas? Skrydis trunka šešias valandas, paprastai keleiviai visą tą laiką miega. Tačiau mažieji turistai kartais kelia tokį kardebalą, kad visa įgula išsižioja. Įtraukite animacinius filmukus, pasiimkite žaislų – turite pagalvoti, ką jūsų vaikas veiks lėktuve. Prižiūrėkite savo kūdikį, nes man nusibodo gaudyti vaikų kūnus po vežimėliu.

3. Skrydžių palydovai. Mieli keleiviai vyrai, skrydžio palydovai privalo su jumis kalbėti maloniai, kaip nurodyta, jie jokiu būdu neflirtuoja. Tai yra jų darbas ir transporto įmonės reikalavimai. Jie turi šeimas ir nekenčia nuo vienatvės. Jūs nesate jų svajonių vyras. Nė viena skrydžio palydovė nesvajoja likti viena su jumis vonios kambaryje. Nusiraminkite! Per visą mano praktiką tik viena skrydžio palydovė su būsimu vyru susipažino lėktuve, bet ji tiesiog paliko jam savo telefono numerį.

4. Nemandagus elgesys. Daugelis keleivių mano, kad lėktuve jie turi bučiuoti jums kulnus ir vienu piršto spragtelėjimu vykdyti visas jūsų užgaidas. Darbuotojai yra atsakingi už skrydžių saugą, o ne už tai, kad laižytųsi kulnus. Mums už darbą mokama, bet neturėtumėte su mumis elgtis kaip su tarnais. Jei jums nerūpi, kokia nuomonė mums liks po pokalbio su jumis, atsisėskite ir susikiškite tiesiai į alėją. Paimsime jūsų ženklą.

5. Intymumas lėktuve. Daugelis ekstremalių meilužių sutinka skristi tik dėl “keksiuko” lėktuve. Jei manote, kad tai kažkas ekstremalaus ir ekstravagantiško, turėsiu jus nuvilti – tai bjauru. Lėktuve esate ne vienas, o tualetas skirtas visai kitai paskirčiai. Ar norėtumėte būti kambaryje, kuriame kažkas jūsų akivaizdoje trumpai pasimylėjo? Štai ir viskas! Norite išbandyti seksą lėktuve? Sumokėkite už privatų pervežimą ir nieko neatsisakykite.

6. Higiena. Tiesiog nusiprauskite, žmonės. Valykite dantis ir naudokite antiperspirantus. Tai pasakytina ir apie moteris, ir apie vyrus. Nekreipiu dėmesio į keleivių, kurie smirdi už kilometro, prašymus, nes priešingu atveju vemiu tiesiai ant jų. Aš nesididžiuoju. Man gaila žmonių, kuriems tenka valandų valandas skraidyti jūsų įmonėje.
Norite, kad viską mestų ir pakeistų profesiją? Tačiau nepamirškite vienos tiesos: geras aptarnavimas reiškia abipusį eismą. Gerai elkitės su mumis ir mes su jumis. Dėl to skrydis bus patogus, o mes turėsime mažiau rūpesčių ir geresnę nuotaiką.

Rate article
Skrydžio palydovės sielos šauksmas. Kai nebegali to pakęsti