Įtariau žmoną neištikimybe, nes ji pagimdė berniuką. Jau trečias.

Mano vardas Saša. Maniau, kad man gyvenime labai pasisekė, nes galėjau būti tėvu ir vyru. Vedžiau Mašą, kurią įsimylėjau dar mokykloje. Ji ištikimai laukė manęs iš kariuomenės, o kai grįžau, mes susituokėme.

Pirmiausia gimė mūsų vyresnysis sūnus Lioša. Tada gimė mūsų antrasis sūnus Denisas. Tai buvo po trejų metų. Tačiau labai norėjau, kad turėtume dukrą. Net kai Maša buvo nėščia pirmą kartą, visiems sakiau, kad labai noriu dukters. Tai visus nustebino. Juk paprastai visi vyrai svajoja apie sūnus. Tačiau mano svajonė buvo turėti dukrą. Tačiau taip nutiko, kad Maša pagimdė sūnų. Po trejų metų ji pagimdė dar vieną sūnų.

Mes su Maša gyvenome labai gerai, augo mūsų sūnūs. Vieną dieną Maša man pranešė netikėtą naujieną: ji vėl nėščia. Buvau tiesiog šokiruotas. Trečio vaiko neplanavome. Tačiau vis tiek buvau labai laimingas sužinojęs apie mylimos žmonos naują nėštumą.

– Na, trečią kartą tu man tikrai padovanosi mergaitę!
– Ir manau, kad dabar tikrai turėsime mergaitę! – Šypsodamasi Maša pasakė.

Tiek mano mama, tiek Mašos mama iš mano žmonos pilvo žinojo, kad tai tikrai bus mergaitė, ir net ultragarso tyrimo rezultatai buvo tokie patys. Visi labai laukėme mergaitės. Mūsų sūnūs net sugalvojo vardą savo sesutei. Atėjus laikui, Maša pradėjo gimdyti, ir aš nuvežiau ją į gimdymo namus. Visą naktį nemiegojau ir nerimavau. Nerimavau, kaip mano mažoji Maša, ar ji pagimdė mergaitę?

Ryte paskambinau į gimdymo namus ir man pasakė, kad sūnus gimė sverdamas 3 kg 200 g, jo ūgis – 54 cm. Netikėjau tuo, kas man buvo pasakyta, maniau, kad tai kažkokia klaida. Juk turėjome turėti mergaitę.

Deja, klaidos nebuvo. Iš tikrųjų turėjome dar vieną sūnų. To tikrai nesitikėjau, kaip ir niekas kitas. Visi buvome įsitikinę, kad tai bus mergaitė. Tačiau vienas dalykas buvo neaiškus: kaip ultragarso gydytojas galėjo taip suklysti? Kai paskambinau žmonai, paklausiau jos:

– “Ar tu mane apgaudinėji su kaimynu?
– Apie ką jūs kalbate? Apie ką, po velnių, jūs kalbate?
– Bet jums turėjo gimti mergaitė!
– Jūs išprotėjote! – Maša įsižeidė ir pakabino ragelį.

Paskui Mašą išrašė, o aš paskui ją ir jos sūnų nuvažiavau į gimdymo namus. Grįžome namo. Mano žmona išvyniojo antklodę. Pažvelgiau į savo mažą, labai mažytį kūdikį, kuriam taip reikėjo tėvų globos ir meilės, ir iškart įsimylėjau savo sūnų.

Praėjo ketveri su puse metų. Aš, Dimka, taip vadinome trečiąjį sūnų, mokiau jį važiuoti motoroleriu. Jis visai nebuvo panašus į mane. Jis buvo tik šiek tiek panašus į mano žmoną. Tuo tarpu abu vyresnieji sūnūs buvo labai panašūs į mane.

Vieną dieną išgirdau kelias močiutes kalbant apie mane ir mano trečiąjį sūnų. Jie kalbėjo apie tai, kad Dimka visai nepanašus į mane.

– Ar pastebėjote, kad Dimka panašus į Sergejų iš trečiojo praėjimo?

Kai tai išgirdau, įsižeidžiau. Nuėjau ir paklausiau Mašos, kas iš tikrųjų yra Dimkos tėvas.

– Jūs ir vėl tai darote! Kaip jūs apskritai galite man užduoti tokius klausimus? Kaip galite mane įtarti apgaudinėjimu? Tai visiška nesąmonė!
– Aš tiesiog noriu žinoti tiesą! Vieną kartą Sergejus parvežė tave iš darbo namo.
– Jis tai padarė! Tuo metu buvau nėščia. Daug kartų vėmiau. Nešiau du sunkius maišus su maisto produktais. Sergejus mane pavežė. Ar tai yra nusikaltimas?
– Taip nėra! Bet kažkodėl Dimka visai nepanaši į mane!

Bet kokiu atveju, mes su žmona labai susipykome. Ji buvo labai supykusi ant manęs. Todėl nusprendžiau atlikti DNR testą. Tačiau Maša atsisakė atlikti DNR tyrimą. Bet po dviejų savaičių ji staiga sutiko ir pasakė, kad po to tikrai su manimi išsiskirs. Maniau, kad ji tiesiog labai ant manęs supyko, štai ir viskas. Galiausiai nusprendėme atlikti DNR tyrimą.

Vieną dieną nuėjau išnešti šiukšlių ir pamačiau Sergejų. Jam jau buvo 35-eri ir jis vis dar nebuvo vedęs. Atidžiai pažvelgiau į Sergejų, bandydama rasti ką nors bendro tarp jo ir savo sūnaus. Supratau, kad jis taip pat nebuvo panašus į jį.

Grįžau namo, sėdėjau virtuvėje ir galvojau. Dimka pribėgo prie manęs. Jis užlipo man ant kelių, apkabino mane ir ėmė kažką pasakoti. Man staiga pasidarė taip ramu širdyje. Ar tikrai elgiuosi kaip kvailys?

Jums nereikia atlikti jokių testų! Tai mano sūnus! Jaučiu tai savo širdyje. Paėmiau sūnų ant rankų ir nuėjau į žmonos miegamąjį.

– Mes neatliekame jokių bandymų!
– Ką turite omenyje, mes to nepadarysime! – Įžeista Maša. – Aš jau pasiruošiau atlikti testą, kad nuimčiau tave nuo savo nugaros! Įsitikinkite, kad tai tikrai jūsų sūnus ir aš jūsų neapgaudinėju!

Visą savaitę prašiau žmonos, kad ji man atleistų, jog taip blogai apie ją galvoju. Galiausiai Maša man atleido.

Vaikai užaugo. Mūsų vyriausiasis sūnus vedė, jo žmona jau nėščia, o jo žmona pagimdė mūsų anūkę. Netrukus Maša ir aš tapome seneliais. Labai dėl to džiaugiausi: pagaliau turėsiu anūkę, kurią galėsiu palepinti.

Tikrai žinau, kad ją labai mylėsiu, lygiai taip pat stipriai,

 

Rate article
Įtariau žmoną neištikimybe, nes ji pagimdė berniuką. Jau trečias.