“Tik ne iki vestuvių!” – pasakė nuotakos sužadėtiniui, po kurio jis turėjo santykius šone.

– Išėjau iš fitneso ir pamačiau, kad mano telefone yra septyni praleisti mamos skambučiai, – dalijosi Amanda. – Tada perskaičiau SMS žinutę: “Perskambink man!” Nors buvo beveik vienuolikta valanda, nusprendžiau paskambinti mamai. Ji šiek tiek budėtoja ir dėl kokių nors nesąmonių gali nemiegoti visą naktį. Mama pakvietė mane atvykti, verkdama pasakė, kad kažkas atsitiko, kad jiems gali tekti atšaukti vestuves.

Amanda turi seserį Laurą, kuriai vos dvidešimt treji metai. Mergina yra sėkminga pradedanti dizainerė. Maždaug prieš metus ji baigė studijas ir greitai įsidarbino. Ji mokėsi dizainerės specialybės ir dirbo ne visą darbo dieną, o kai baigė, ją iškart priėmė įmonė, kurioje atliko praktiką. Lauros asmeninis gyvenimas, taip pat pasitarnavo kaip pavyzdys, tiksliau taip buvo iki tos dienos.

Kiek daugiau nei metus mergina susitikinėjo su Frenku. Vaikinas buvo trejais metais už ją vyresnis. Jis gyveno atskirai nuo jos tėvų, dirbo ir taupė, kad nusipirktų nuosavą namą. Būsimam jos uošvės sūnui jis patiko, nes buvo gerai išauklėtas ir mandagus.

Laura ir Frenkas kreipėsi į civilinės metrikacijos biurą. Dabar iki vestuvių buvo likę vos pora savaičių.

– Viena moteris parašė Laurai per socialinę žiniasklaidą! – Amanda dalijasi. – “Mes su tavimi nepažįstami, bet aš tave gerai pažįstu ir manau, kad tau geriau išsiaiškinti prieš vestuves…” Laura sakė, kad pažiūrėjo į jos profilį, o moteriai per keturiasdešimt, kokios svarbios informacijos ji ten gali turėti.

Tačiau nepažįstamoji nusprendė ją nuvarginti ir ėmė rašyti žinutes iš įvairių socialinių tinklų paskyrų. Tada jos nusprendė, kad susitiks kavinėje netoli Lauros darbo.

– Jos motina trenkė Laurai per veidą ir liepė daugiau į tokius susitikimus neiti! – Amanda dalijosi: ,,Laūra, kaip ir aš, buvo labai nepatenkinta. – Laura sėdėjo prie staliuko ir laukė nepažįstamojo, kai staiga į kavinę įėjo nėščia moteris. Iš pradžių ji nepagalvojo, kad tai ji, bet buvo visiškai nustebusi, kai pamatė, kad moteris eina link jos.

– Ar jūs esate Laura? – Nėščioji paklausė sesers, tarsi ji būtų geriausia jos draugė. – Mano vardas Ema, su Frenku susitikinėju jau daugiau nei metus ir po keturių mėnesių susilauksime berniuko.

Žinoma, sesuo nepatikėjo jos pasakojimu. Tai nesąmonė, ar ne? Negali būti. Ji su Frenku susitikinėjo daugiau nei metus ir netrukus turėjo susituokti! Moteris nesiginčijo ir nieko neįrodinėjo ir išėjo. Išeidama ji pasakė, kad sesuo turi jos telefono numerį ir kad visada gali jai paskambinti, jei kiltų kokių nors klausimų, o paskui pridūrė, kad gali pasikalbėti su savo sužadėtiniu.

– Ir ką jai pasakė Frenkas?
– Na, nuo to viskas ir prasidėjo. Laura nusprendė, kad ji ir Frenkas intymiai bendraus tik po vestuvių. Jie vaikščiojo kaip mokinukai, bučiavosi ir glaustėsi, bet tai buvo viskas. Laura neturėjo jokios patirties, motina ją augino viena, auklėjo knygomis.
– Ar šiais laikais tai įmanoma?
– Kaip matote, taip! Mane pačią ši situacija šokiravo. Žiūriu į ją ir galvoju, ji tarsi baigė mokyklą ir koledžą, turėjo draugų ir draugių. Ji visada buvo šviesi mergina. Ir kaip tai atsitiko? Tačiau kaip yra, taip yra!
– Viskas aišku!
– Jaunikis buvo jaunas vyras, kuris jau turėjo šiek tiek patirties. Jis toleravo – kantriai – ir nusprendė užmegzti santykius be įsipareigojimų, kad patenkintų savo poreikius. Jis kažkur susipažino su šia Ema, tačiau iš karto ją įspėjo, kad tarp jų negali būti nieko rimto ir jokių planų būti kartu. Santykių pradžioje Emai viskas tiko.

Ji neseniai išsiskyrė su vyru. Ji turi vaiką, gauna gerus alimentus ir dirba. Iš pradžių ji neturėjo pretenzijų Frenkui, nes suprato, kad tarp jų didelis amžiaus skirtumas.

Frenkas pasakė, kad kai gims vaikas, jis atliks tėvystės testą, ir jei vaikas yra jo, jis padės, ir pasakė Laurai, kad ji pati kalta, jis yra sveikas jaunas vyras, o ji su savo viduramžių principais.

Niekas negalėjo įsivaizduoti, kad Ema taip pasielgs. Neaišku, kur pagimdys dar vieną kūdikį.

Dabar Frenkas ragina Laurą jo nenutraukti, nes jis ją myli, o Ema jam buvo reikalinga tik fiziniam išsilaisvinimui, jei Laura būtų buvusi protingesnė, Emos jo gyvenime nebūtų buvę.

Frenkas pasakė, kad jei tai būtų jo vaikas, jis jam padėtų, bet bendrauti su kūdikiu neketina. Ema nusprendė pati gimdyti kūdikį, ir jis pasiūlė jai iš karto duoti pinigų operacijai. Tačiau dabar tai jau jos problema.

Kaip manote, ar Frenkas kaltas dėl šios situacijos, ar ne? Galbūt viršų paėmė jo vyriškumas, nes jaunam vyrui be lytinių santykių buvo tikrai sunku! O gal Laura turėtų bėgti nuo tokio sužadėtinio, ir intymumo stoka visai nėra pasiteisinimas neištikimybei?

 

 

Rate article
“Tik ne iki vestuvių!” – pasakė nuotakos sužadėtiniui, po kurio jis turėjo santykius šone.