Sutuoktinis išvyko į Naujųjų metų išvakarių vakarėlį ir paliko šeimą

Viljamą pažįstu jau seniai. Draugavome nuo vaikystės. Retkarčiais pasikalbame. Kartą per vieną iš mano reguliarių susitikimų su juo mano pažįstamas buvo visiškai prislėgtas ir nusiminęs. Viljamas yra gana paprastas žmogus ir jam nelengva slėpti savo emocijas. Mes negėrėme įprastos kavos, bet užsisakėme stipraus gėrimo ir pradėjome nuoširdžiai kalbėtis.

Paaiškėjo, kad Viljamas turėjo problemų su žmona. Nebuvau su ja gerai susipažinęs, bet ir nejaučiau jai didelės simpatijos, nepaisant to, kad jie jau seniai susituokę. Niekada neparodžiau savo nemeilės. Visi mūsų tarpusavio susitikimai buvo kuo pozityviausi. Paaiškėjo, kad neklydau dėl jo žmonos. Tačiau Viljamas šiems santykiams buvo paskyręs daugiau nei dešimt savo gyvenimo metų.

Su žmona jis susipažino, kai jam buvo 20 metų. Mergina buvo laikoma viena gražiausių visame mūsų universitete. Tačiau ji neturėjo daug draugių. Tačiau Viljamas ją įsimylėjo beveik iš pirmo žvilgsnio. Po dvejų metų jie surengė vestuves. O dar po dvejų metų jie pakvietė mane pakrikštyti jų pirmąjį vaiką.

Tada gimė jų dukra. Jie gyveno gerai. Nebuvo tobula, visko pasitaikydavo, bet jie visada rasdavo išeitį. Prieš kelerius metus žmona po motinystės atostogų grįžo į darbą. Ji rado gerą darbą įmonėje, kurioje turėjome bendrą pažįstamą. Iš pradžių viskas buvo gerai. Paskui Viljamas pastebėjo pirmuosius žmonos elgesio ir nuotaikos pokyčius. Be to, ji pradėjo turėti naujų, gana brangių daiktų!

Viljamas yra atviras, nuoširdus ir pasitikintis žmogus. Jis greitai pamiršta įžeidimus ir ginčus. O prieš savaitę jis sėdėjo vakarienėje su tuo pačiu bendru pažįstamu, kuris su žmona dirba toje pačioje įmonėje, ir sužinojo, kad visi darbuotojai žino apie jos romaną su viršininku. Viljamas negalėjo patikėti tuo, ką išgirdo, juk jie taip ilgai buvo susituokę ir augino vaikus. Tačiau viršininko telefono numerį jis vis tiek užsirašė.

Po naujametinio vakarėlio žmona iki ryto negrįžo namo. Viljamas ėmė klausinėti žmonos, kas atsitiko ir kur ji yra. Ji atsakė sukėlusi skandalą. Tada ji susikrovė kai kuriuos daiktus ir išėjo nieko nepaaiškinusi. Viljamas nusprendė nueiti pas žmonos viršininką. Jis išsikvietė taksi, pasibeldė į duris ir sutiko nepažįstamąjį.

Už nepažįstamojo plačių pečių stovėjo jo žmona. Ji pasakė, kad nebemyli Viljamo ir teikia skyrybų prašymą. Dabar ji gyvens su nauju meilužiu. Apie vaikus ji neprisiminė. Kaip jis kalbėsis su jais apie motinos poelgį?
 

Rate article
Sutuoktinis išvyko į Naujųjų metų išvakarių vakarėlį ir paliko šeimą