Sumokėjau už savo sūnaus laimę

Ilgai galvojau ir nusprendžiau, kad sau išsirinksiu dukrytę, o sūnui – žmoną. Nusprendžiau išsirinkti tinkamą merginą ir tada juos suvesti. Mano sūnus yra geidžiamiausias vaikas šiame pasaulyje. Esu beprotiškai įsimylėjęs savo sūnų. Jį turėjau tik dėl savęs. Auginau jį kaip kovotoją nuo pat vystyklų, nemiegodavau naktimis, auginau jį, gydžiau. O dabar šį tobulą vyrą turiu atiduoti kitai moteriai?!

Visada žinojau, kad ateis diena, kai mano sūnus susiras gyvenimo partnerę, bet buvo nepakeliamai sunku atiduoti savo mergaitę kitai moteriai. Taigi sugalvojau planą.

Ramiai priėmiau faktą, kad mano sūnus pradėjo domėtis merginomis. Tačiau man nepavyko rasti bendros kalbos su jo skraidančia mergaite. Tada tiesiai jam pasakiau, kad ši mergina jam netinka. Mums reikia padorios, tyros ir kuklios merginos.

Apie savo planą sūnui nieko nesakiau. Pradėjau ieškoti nuotakos savo sūnui su visa atsakomybe, kurią turėjau. Man reikėjo merginos, su kuria galėčiau rasti bendrą kalbą.

Turėjau nedaug kandidačių: kaimynę merginą, draugo dukrą ir kelias sūnaus bendraklases. Tuo metu jis vis dar traukė savo klasiokų uodegas. Pasikalbėjęs su kaimynine mergaite ir jos dukra supratau, kad tai nėra mano pasirinkimas. Ji buvo labai apkūni, o aš norėjau, kad mano sūnus būtų laimingas.

Po to pasikalbėjau su draugės dukra, bet, kaip paaiškėjo, ji turi vaikiną, todėl ši galimybė taip pat atkrito. Nenoriu dabar skirti laiko kalbėti apie sūnaus bendraklasius, nes tai buvo visiška aklavietė.

Buvau atsidūręs aklavietėje. Neturėjau galvoje jokių kitų merginų. Taigi turėjau sekti savo sūnų ir žiūrėti, kokios moterys jam patinka.

Turėjau šiek tiek apgauti ir pasakyti sūnui, kad noriu pamatyti, kaip jis dirba. Jis nebuvo sužavėtas šia idėja, bet vis dėlto sutiko. Visą dieną praleidau stebėdamas jo bendravimą su bendradarbėmis. Norėjau pamatyti, kuri iš kolegių jį traukia. Kalbėjausi su darbuotojomis ir sužinojau daug įdomių dalykų.

Dienos pabaigoje žinojau, kad darbe nerasiu sūnaus mėgstamiausio žmogaus. Grįždamas namo sūnus pasiūlė nueiti į kavinę, o aš iš pradžių atsisakiau, todėl pamaniau, kad galbūt ten rasiu tą, kurio ieškau… Kavinėje pamačiau, kad sūnus maloniai kalbasi su gražia padavėja. Tą akimirką supratau, kad tai buvo ta mergina, kurios ieškojau…

Mergina buvo labai maloni ir kukli. Nusprendžiau su ja pasikalbėti ir paaiškinau jai situaciją.
– Ar tu išprotėjai? – paklausė ji manęs. – Ji juk nepadori, ar ne?
– Na, tu nori geresnio gyvenimo, o mano sūnus yra tas, kuris pakeis tavo gyvenimą.

Nusprendžiau pasiūlyti merginai didelę pinigų sumą, kurios daugiau nei pakaktų sumokėti už brolio mokslą. Seseriška meilė pasirodė stipresnė už merginos principus, ir ji pažadėjo man, kad įsimylės mano sūnų.

Sudarius sandorį, mes su mergina stengėmės visą laiką palaikyti ryšį. Pasakodavau merginai viską, kas galėjo padėti jai užkariauti jo širdį!

Norėjau rezultatų ir man nereikėjo jų ilgai laukti. Mano sūnus tiesiog pametė galvą įsimylėjęs šią merginą. Jis nuolat man apie ją pasakojo. Jis niekada nesiliovė man pasakoti, kokia graži Džesika, kokia gera kulinarė, kokios muzikos ji klausosi ir kokius filmus mėgsta. Vieną dieną paprašiau jo supažindinti mane su savo mergina ir jis mano prašymą išpildė.

Kol Džesika lankėsi pas mane, ramiai su ja pasikalbėjau. Mergina man prisipažino, kad yra įsimylėjusi mano sūnų, o tada paprašė, kad paimčiau jos pinigus, bet tai nebuvo mano planas.

Jei tarp vaikų įsiplieskė meilė, kodėl aš turėčiau būti tas, kuris turi paimti jų pinigus. Pasakiau merginai, kad pasiliktų pinigus ir pamažu pradėtų ruoštis vestuvėms.

Dabar mano vaikai laimingi, be to, turiu paklusnią dukrytę, kuri bus mano geriausia draugė, o mūsų maža paslaptis amžinai liks mūsų paslaptimi. Džiaugiuosi, kad mano planas padėjo sūnui būti laimingam!

Rate article
Sumokėjau už savo sūnaus laimę