Sėdėjau su kitų žmonių vaikais ir radau pinigų. Nusprendžiau atiduoti juos šeimininkei ir tada ji pradėjo

Esu ketvirtame universiteto kurse. Tais metais mano mama sunkiai susirgo, o kadangi esu studentė pagal sutartį, dėl mamos ligos nebuvo iš kur paimti pinigų studijoms. Taigi nusprendžiau eiti dirbti. Įsidarbinau agentūroje, kuri ieško darbuotojų šeimoms.

Apskritai nusprendžiau dirbti aukle. Aš vis tiek studijuoju pedagoginėje kolegijoje, o kažkokios praktikos reikia. O vaikus labai myliu. Taigi šis darbas man tik iš džiaugsmo. Jau savaitgalį man pranešė, kad vienai šeimai reikalinga auklė nakčiai. Tėvams skubiai reikia eiti į darbą, o dviejų karapūzių nėra kam palikti. Pinigus žadėjo padorius, ir nors buvo laisva diena, nepraleidau progos gerai užsidirbti.

Į šeimos namus atvykau kaip tik dešimtą vakaro. Tėvai jau buvo susikrovę daiktus, parodė, kas, kur ir kaip, supažindino mane su vaikais ir išvažiavo. Jie sakė, kad namo grįš iki 8 val. ryto. Mano laikinieji globotiniai buvo du berniukai, vienam buvo 5, kitam – 6 metai. Jie atrodė labai gražūs, gerai išauklėti vaikai. Valandėlę su jais žaidėme, šiek tiek pabendravome, o tada paguldžiau juos į lovą. Vyresnysis iš karto užmigo, o jauniausiasis norėjo eiti su juo į lovą ir ten jį paguldyti.

Ko tik nepadarysi dėl kūdikio. Trumpai tariant, vėliau užmigo ir mažasis. Prieš akis visa naktis, miegoti nevalia, o ką daryti, jei vaikai pabus. Na, ką daryti? Neturiu jokio noro sėdėti prie telefono. Pastaruoju metu tiesiog pavargau nuo interneto. Laimei, šeimininkai turi didelę knygų biblioteką. Matau, kad ten yra Stephenas Kingas. Na aš tiesiog dievinu jį skaityti. Kiekvieną knygą tarsi pats išgyveni.

Paimu knygą, o ten staigmena. Tarp puslapių buvo pinigai, padori suma doleriais, kurie tiesiog nukrito ant grindų. Dar porą sekundžių sėdėjau didelėmis akimis. Niekada gyvenime nebuvau matęs tokių pinigų, o čia jie buvo. Knygą perskaičiau, bet visą naktį galvojau, ar pasakyti apie tai šeimininkams, ar ne.

Tačiau nusprendžiau, kad geriau jiems pasakyti. Kas žino, kas gali nutikti po poros dienų pas juos, o aš nenoriu būti visiškai kaltas dėl to žodžio. Apskritai iki 8 valandos šeimininkai jau būna atvykę. Pasakiau, kad vaikams viskas gerai, tada pasakiau, kad skaičiau Stepheno Kingo knygą, labai įdomią. Mano vyras vos ne per sekundę pasidarė pilkas. Iš karto buvo aišku, kad jis slepia pinigus nuo žmonos. O tada pridūriau, kad pinigus radau ten. Apskritai, linksmybės jiems buvo užtikrintos. Bet, kita vertus, jei nebūčiau jiems pasakęs apie pinigus, kas žino, kas būtų nutikę toliau.

 

 

Rate article
Sėdėjau su kitų žmonių vaikais ir radau pinigų. Nusprendžiau atiduoti juos šeimininkei ir tada ji pradėjo