Mūsų vaikai yra pusbroliai

Mano šeimyninis gyvenimas nesusiklostė, kai sūnui buvo vos treji metai, vyras žuvo autoavarijoje, ir aš viena auginau berniuką. Jis buvo labai panašus į savo tėvą, ir žiūrėdama į jį dažnai galvodavau apie savo mirusį vyrą.

Kai Džeimsas mokėsi vidurinėje mokykloje, prieš pat Naujuosius metus sulaukėme skambučio į savo butą. Atidariau duris ir pamačiau nepažįstamą moterį. Ji pasakė, kad nori man pranešti svarbią naujieną, ir paprašė įsileisti mane į vidų. Mūsų pokalbis buvo chaotiškas. Nepažįstamoji, jos vardas buvo Barbara, parodė man savo sūnaus nuotrauką. Pasirodo, mes gimdėme tuo pačiu metu tame pačiame gimdymo namuose. Kūdikį priėmusi akušerė buvo jos kaimynė, o po aštuonerių metų, kai ji sunkiai susirgo, prisipažino, kad tada, labai seniai, supainiojo berniukus.

Iš pradžių nenorėjau tikėti ta nesąmone, bet Barbara buvo gana nuoširdi ir net sutiko sumokėti už brangų DNR tyrimą. Atsisakiau jos pinigų, bet nusprendėme atlikti ne vieną, o keturis tokius testus. Rezultatai patvirtino, kad Džeimsas yra jos sūnus, o jos Markas – mano.

Kai sėdėjome su šiomis pažymomis, nežinodami, ką daryti toliau, paklausiau:
– Kodėl jie tokie panašūs į mano mirusį vyrą?

Išsitraukusi nuotrauką, parodžiau ją Barbarai. Ji persikreipė ir tyliai pasakė:
– Tai Marko tėtis. Atsiprašau…

Barbara išėjo, ir mes savaitę nesikalbėjome, o paskui vis dėlto susitikome, ir nusprendėme pamiršti, kad mylėjome tą patį vyrą, pamiršti dėl savo vaikų, kurie, pasirodo, buvo pusbroliai.

Dabar Barbara yra mano draugė, o Džeimsas ir Markas – neišskiriami draugai. Galbūt vieną dieną papasakosime jiems savo pažinties ir draugystės istoriją.

Rate article
Mūsų vaikai yra pusbroliai