Močiutė nusprendė gyventi mano bute, o savo butą atiduoti svainei

Mano vyras užaugo ir buvo auklėjamas didelėje šeimoje. Mano uošvė turėjo vaikų, kol susilaukė dukters. Keista taktika, bet ne man spręsti.

Kai ištekėjau, maniau, kad man pasisekė. Deividas atrodė atsakingas, drąsus, stiprus. Jis žinojo, kas yra šeima, bet niekaip negalėjo atsijungti nuo mamos ir mažosios sesutės. Jei uošvei ne itin rūpėjo sūnūs, tai dukros gerovė visada buvo pirmoje vietoje.

Kai susipažinome, Lisai buvo dešimt metų. Iš pradžių ji man netrukdė, bet maždaug po penkerių metų tai prasidėjo. Ji nenorėjo mokytis, įsipainiojo į kažkokias blogas kompanijas, bet viskuo turėjo rūpintis mano vyras. Mano svainė galėjo jam skambinti vidury nakties ir prašyti pagalbos.

Tikėjausi, kad Lissa užaugs, ištekės ir viskas susitvarkys. Bet taip nebuvo! Kai ji susirado jaunikį, uošvė liepė broliams prisidėti prie šventės, nes ji neturėjo pinigų. Žentas buvo kažkoks badaujantis jaunikis, todėl jaunavedžiams teko gyventi pas uošvę.

Vienas vaikas, kitas… Sužadėtiniai suprato, kad nesusitvarko toje pačioje teritorijoje. Ir tada uošvė sugalvojo puikią išeitį – ji persikraustys pas mus, o savo butą atiduos dukrai. Bet argi gerai, kad aš pirkau nekilnojamąjį turtą už savo pinigus, vyras nedavė nė cento? Įdomiausia tai, kad jis irgi džiaugiasi tokia situacija, sako, kad mano mama tau padės.

Turime dviejų kambarių butą. Bet aš nenoriu aukoti savo komforto ir dalytis gyvenamuoju plotu su kitu žmogumi. Mano uošvė įsitikinusi, kad mes privalome ją apgyvendinti, nes mano vyras yra vyriausias sūnus, kuris turėtų rūpintis tėvų gerove.

Aš myliu savo vyrą, apie skyrybas negalvoju. Bet kaip man jį prakalbinti? Kaip paaiškinti, kad gyventi su jo mama yra pragaras? Gal galite man ką nors patarti?

 

Rate article
Močiutė nusprendė gyventi mano bute, o savo butą atiduoti svainei