Mano žmona per labai trumpą laiką naujoje darbovietėje pradėjo gauti gerą atlyginimą. Įtariu, kad tai buvo ne tik dėl jos profesinių gebėjimų

Manau, kad mano žmona turi meilužį. Neseniai ji pakeitė darbą ir visą laiką ten būna. Po mėnesio ji buvo paaukštinta į vadovaujančias pareigas. Pagal profesiją ji yra buhalterė. Tačiau padaryti tokį proveržį per mėnesį yra kažkas neįtikėtino. Iš paprastos buhalterės ji per mėnesį tapo vyriausiąja buhaltere.

Iš pradžių į šį faktą neatkreipiau dėmesio. Tačiau tai, kaip įvykiai klostėsi toliau, man sukėlė nerimą. Kiekvieną vakarą mano sutuoktinis rengdavo susirinkimus. Nesuprantu, kodėl tam neužtenka darbo laiko. Kodėl darbuotojams būtina kasdien dirbti viršvalandžius?

Juk visi turi šeimas ir vaikus namuose. Kodėl jie turėtų dėl to kentėti. Kiekvienas vadovas turėtų būti jautrus savo pavaldiniams. nusprendžiau pasiūlyti sutuoktinei išeiti iš darbo ir kurį laiką pabūti namuose. Ji pasakė, kad elgiuosi savanaudiškai ir nesuteikiu jai galimybės save realizuoti.

Nusprendžiau nereikalauti, bet pažiūrėti, kaip viskas klostysis ateityje. Mano sutuoktinė gaudavo labai gerą atlyginimą. Ji ėmė rengtis firminėse parduotuvėse, dėvėti brangius daiktus.
Kai uždaviau klausimą “iš kur visam tam pinigai”, ji atsakė, kad dirbo nuo ryto iki vakaro ir nusipelnė gero gyvenimo. Žmonės daug metų dirba dėl savo patikimumo, kad uždirbtų tokį atlyginimą, o mano sutuoktinė visa tai išsikovojo per mėnesį.

Pradėjau abejoti ir įtarti ją neištikimybe. Tokiai staigiai karjerai radau tik vieną paaiškinimą – romaną su įmonės vadovu. Nusprendžiau apie jį pasiteirauti. Paaiškėjo, kad jis yra bakalauras, niekada nebuvo vedęs. Jis taip pat neturi vaikų ant šono.
Nusprendžiau pasiaiškinti su bernu, bet nieko neišėjo. Ji labai įsižeidė ir nenorėjo su manimi kalbėtis.

Pasakė tik tiek, kad esu pripratusi taip gyventi ir nenoriu geresnio gyvenimo. Pasitenkinu mažu ir niekada nenoriu užkariauti naujų aukštumų. Ji nori geresnio gyvenimo, todėl dirba nuo ryto iki vakaro.
Po savaitės žmona susikrovė daiktus ir persikraustė į savo butą, kurį turėjo iki santuokos su manimi. Ji sakė, kad nenori gyventi nepasitikėdama. Ji pavargo nuo nuolatinių priekaištų ir įtarinėjimų.

Nuo to laiko praėjo mėnuo. Ji nenori užmegzti ryšio. Prieš savaitę pamačiau ją važiuojančią nauju automobiliu. Ji juokėsi ir buvo laiminga. Savo įtarinėjimų neatsikratiau. Nesuprantu, kaip per tokį trumpą laiką galima greitai padaryti karjerą ir uždirbti daug pinigų.
 

Rate article
Mano žmona per labai trumpą laiką naujoje darbovietėje pradėjo gauti gerą atlyginimą. Įtariu, kad tai buvo ne tik dėl jos profesinių gebėjimų