Mano sutuoktinis norėjo, kad būčiau pavydus – galiausiai išsiskyrėme

Niekada nesupratau, kodėl žmonės barasi ir pavydi vienas kitam. Tiesą sakant, kodėl reikia duoti bet kokią priežastį pavydėti? Jei jums dviems gera kartu, kam visa ta drama. O jei jūsų partneris apgaudinėja – ką gi, tada laikas jį pasiųsti į naują kelią pas naują partnerę. Tuomet jis nebus jūsų.

Kai ištekėjau, buvau įsitikinusi, kad tai bus amžina. Juk mūsų tikslai buvo tie patys – geras darbas ir man, ir jam. Šiaip ar taip, viskas puiku. Dešimt metų neturėjome vaikų. Stengėmės pamatyti daugiau pasaulio ir užsidirbti patogią senatvę, o paskui susilaukti vaikų.

Ir tada pradėjau pastebėti visokius vyro priekaištus. Aš ne taip plaudavau indus arba jis kur nors rasdavo dulkių. Pradėjau manyti, kad jis nori skandalo, bet aš nepasidaviau. Vieną vakarą per vakarienę jis man pasakė štai ką:

-Aš tavęs nebemyliu. Turiu kitą, palieku tave.

Ar tai buvo skausminga? Buvo. Bet tą sekundę supratau, kaip man bus be jo. Supratau, kad tai buvo gerai. Todėl tylėjau ir nieko nesakiau. Jau galvojau apie tai, kas išsikraustys ir kaip pasidalysime turtą.

-Kodėl nieko nepasakei? Aš juokavau, kvaily. Atsiprašau, – pasakė mano vyras.

Bet man tai jau nerūpėjo. Po mėnesio išsiskyrėme. Gerai, kad jis juokavo. Dabar esu užsienyje, man labiau patinka laisvas gyvenimas.

Rate article
Mano sutuoktinis norėjo, kad būčiau pavydus – galiausiai išsiskyrėme