Mano 42 metų draugas susirado žmoną. Jis sako, kad ji puikiai valo ir labai gerai gamina maistą, o visa kita jam nerūpi.

Adamą pažįstu nuo vaikystės. Mes su juo gyvenome tame pačiame kieme ir, žinoma, buvome draugai. O kai tapome paaugliais, tiesiog susirinkdavome į būrį ir eidavome į miesto centrą. Ten vaikščiodavome arba tiesiog sėdėdavome ant suoliuko. Į santykius su merginomis nežiūrėjome labai rimtai. Mums labiau rūpėjo, kaip reaguos mūsų draugai: nenorėjome prieš juos prarasti veido.

Tada aš patekau į kariuomenę, o Adomui pavyko išeiti iš kariuomenės. Po kariuomenės gavau darbą, paskui ištekėjau. Su žmona gyvenome 10 metų, susilaukėme dviejų vaikų. O tada supratome, kad tapome visiškai svetimi vienas kitam. Pradėjome kivirčytis ir supratome, kad nebeturėtume gyventi kartu. Netrukus išsiskyrėme.

O po dvejų metų, jau būdamas bakalauras, atsitiktinai susidūriau su Adomu. Per tuos dvylika metų jis labai pasikeitė: priaugo daug svorio.

Sėdėjome kavinėje ir kalbėjomės. Paaiškėjo, kad Adamas taip pat buvo išsiskyręs ir ieškojo moters. Praėjo metai. Sutikau moterį ir susituokėme.
Tada atsitiktinai vėl sutikau Adamą ir sužinojau, kad ir jis susirado gyvenimo partnerę. Tačiau man jo žmona nelabai patiko. Ji buvo labai stora moteris.

– Kas jums joje patiko? – paklausiau.

Adamas man pasakė, kad ji labai gerai valė ir gamino maistą.

– Ir dar ji manęs neliečia! Galiu ramiai gerti alų ir žiūrėti futbolą. Ir galiu išeiti į barą su vaikinais. Ji – tobula moteris. Ji niekada dėl nieko man nepriekaištauja.

Buvau nustebęs tai išgirdęs. Juk man moteris pirmame plane yra visai kas kita. Nors, žinoma, svarbu ir tai, kad moteris moka gerai gaminti maistą ir tvarkyti butą. Bet svarbiausia, kad tau šalia vyro būtų patogu.

Kai kuriems žmonėms švara ir galimybė skaniai pavalgyti yra svarbiau. O aš noriu, kad mano mylima moteris ir aš būtume ant tos pačios bangos, kad būtume kaip vienas. Turėtume vienas kitą gerbti ir suprasti. Labai gerai, kai pora turi bendrų interesų. Ir mes galime kartu gaminti maistą ir tvarkyti namus. Ką dažniausiai ir darome su žmona.

Žinoma, skonis ir spalvos nesiskiria. Bet kai du žmonės važiuoja dviračiu ir mina pedalus ta pačia kryptimi, tada tikimybė, kad sėkmingai nuvažiuos visą kelią, daug didesnė.

Ar sutinkate su manimi?

 

Rate article
Mano 42 metų draugas susirado žmoną. Jis sako, kad ji puikiai valo ir labai gerai gamina maistą, o visa kita jam nerūpi.